Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Download gratis 8 e-books en audiobooks

17/10/2017 Gratis E-books, Gratis Producten
Download gratis boeken

Jamie Magazine trakteert en geeft maar liefst 8 e-books en audiobooks cadeau. Dit is ideaal als je het heerlijk vind om te ontspannen met een goed boek, want hier kun je wel even mee vooruit! Vergeet de wereld om je heen met de meeslepende roman ‘Bij zonsondergang’ van bestellerauteur Nora Roberts of duik in de spannende thriller ‘Waar is ze?’ van Alex Marwood. Ook de overige zes e-books zijn geschreven door topauteurs.

Wil jij deze e-books en audiobooks graag hebben? Voer dan de code Jamie2017  in om toegang te krijgen tot het cadeau. Vul vervolgens je gegevens in of log in met Facebook om de e-books en audiobooks gratis te downloaden bij Bookchoice. De boeken zijn voor altijd van jou, nadat je ze hebt gedownload. De promotie stopt bovendien automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

Leuk extraatje: Voordat je bij de downloadpagina komt, krijg je de gelegenheid om gratis een boek te sturen naar een vriend of vriendin!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee