Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar Gratis Beurzen?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Beurzen te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Design Beurs

De mooiste merken, beste experts, nieuwste designs en meest verrassende ontwerpen op het gebied van wonen. En dat allemaal onder één dak. Je vindt het bij de vtwonen & design beurs, en wij hebben dit jaar 2 gratis tickets voor je klaarstaan!

Zet 1 t/m 6 oktober maar alvast in je agenda, want dan vindt het evenement plaats in de RAI Amsterdam. De beurs wordt georganiseerd in directe samenwerking met alle woonmerken van Sanoma, waaronder vtwonen, Eigen Huis & Interieur, More than Classic en ariadne at Home. Wil of ga je aan de slag met je huis, dan is de beurs het ideale startpunt!

Bij aankoop van 6x jouw favoriete woonblad ontvang je nu tijdelijk 2 toegangskaartjes voor de beurs cadeau. En dit alles voor slechts € 39. Staat deze beurs op jouw lijstje, mis deze actie dan niet! Je hebt namelijk nog maar t/m 30 september om van deze aanbieding te profiteren.

Expositie

Hier hebben we zo lang op gewacht: dit weekend komt het nieuwe seizoen van Game of Thrones uit! En om dit te vieren, vindt de gratis Game of Thrones expositie plaats in het midden van ons land.

Alle fans zijn welkom om de expo gratis te bezoeken in de hal van Utrecht Centraal van 10 t/m 21 april. In de plaatselijke pop-up-store zul je exclusieve kledingstukken en andere attributen uit de serie vinden. Verder kun je gratis op de foto gaan met de Iron Throne. Doordeweeks kun je bezoeken tussen 8:00 – 20:00. Op zaterdag is dit van 10:00 – 18:00 en op zondag van 12:00 – 18:00.

Heb jij Game of Thrones ook zo gemist? Wacht dan niet langer meer. Tot op de expo!

Camper Expo 2019

Met een eigen camper voel je je vogelvrij… Je gaat waar je heen wilt en je kiest ook zelf waar je slaapt. Kom gratis naar de Camper Expo 2019 en laat je verrassen door alle mogelijkheden die er voor jou zijn!

De campeerbeurs biedt een groot aanbod aan campers van vele merken, zowel nieuw als reeds gebruikt. Je vindt er tevens de nieuwste gadgets, je krijgt deskundig advies en je kunt leerzame presentaties bijwonen.

Bestel je gratis tickets door enkel je emailadres door te geven. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur je toegangstickets in de mailbox. Laat de voorpret voor deze zomervakantie maar alvast beginnen!

Toegangskaarten ZieZo

Wordt jouw zicht ook steeds iets minder? Dan is de ZieZo beurs een perfect evenement voor jou. Benut dan ook deze kans en grijp jouw gratis toegangskaarten!

Op 15 en 16 maart vindt de 23e editie plaats van de ZieZo-beurs in Utrecht. Het evenement is zeer geschikt wanneer je persoonlijk advies wilt krijgen over dit onderwerp. De beurs biedt daarnaast informatieve presentaties, handige workshops en een groot aanbod aan producten.

Tickets aan de deur bedragen € 7,50, maar bij aanmelding vooraf ontvang je kosteloos maximaal vier toegangskaarten. Nodig snel wat vrienden of vriendinnen uit en maak er een gezellig uitje van!


Gratis toegang beurs

Weleens gedroomd van een tweede huisje in het binnen- of buitenland? Wie weet wordt deze droom wel snel werkelijkheid, na een bezoekje aan de Second Home Beurs , 8 t/m 10 maart in de Jaarbeurs in Utrecht!

Er zijn maar liefst 25 landen vertegenwoordigd op de beurs, waardoor je gegarandeerd iets interessants zal vinden dat aansluit op je wensen. Ideaal als je inspiratie wil gaan opdoen of als je wellicht al concrete plannen hebt liggen voor een tweede woning in binnen- of buitenland.

Bij je registratie voor de Second Home beurs, kun je kiezen voor één of twee gratis toegangskaarten, die je vervolgens zult ontvangen via de mail. Je kunt tevens kiezen voor het gratis proeven van een glas wijn tijdens de beurs. Ga je dromen waarmaken en tot snel op de Second Home beurs!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Maak kans op gratis Staatsloten

Speel mee met de Staatsloterij!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Voor alle jonge LEGO-fans!
Meer wetenDoe mee

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen