Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Gratis Gezondheid

Ben jij op zoek naar Gratis Gezondheid?
Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Gezondheid te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

Cholesterol. Je hebt de term ongetwijfeld wel eens gehoord (en waarschijnlijk zelfs regelmatig), maar wat betekent het nu echt? Wel, cholesterol is een vetachtige stof die het lichaam nodig heeft als bouwsteen. Deze stof wordt voornamelijk aangemaakt in de lever.

Bovendien is er zowel ‘goed’ als ‘slecht’ cholesterol en wat voornamelijk een groot probleem is in Nederland: heel veel mensen hebben een te hoog cholesterol-gehalte. Dit verhoogt de kans op hart- en vaatziekten.

Benecol kauwtabletten helpen jou op een natuurlijke manier om je cholesterol laag te houden. En jij mag deze tabletten – met citroen & limoensmaak – nu gratis proberen! Vraag snel jouw gratis proefverpakking aan.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
informatie over Artrose

Er wordt vaak gedacht dat artrose onderdeel is van het verouderingsproces. Dit is echter niet waar, want artrose is een reumatische ziekte die op verschillende manieren kan ontstaan.

Er zijn ruim 1 miljoen Nederlanders die met deze aandoening kampen. De kans dat iemand in jouw omgeving te maken krijgt met artrose is dus vrij groot. Toets daarom kosteloos je kennis met de artrose kennistest. 

Na afloop worden de juiste antwoorden naar je gemaild. Je ontvangt tevens een gratis brochure. Hierin lees je alles wat je moet weten over deze reumatische ziekte!

homeopathiewijzer

Je hebt vast weleens van homeopathie gehoord, maar misschien weet je niet wat het precies inhoudt. Vereniging Homeopathie biedt je de gelegenheid om meer over deze geneeswijze te leren met de gratis Homeopathiewijzer.

Dit is een handige informatiegids voor homeopathische zelfzorgoplossingen. De meest voorkomende kwalen worden op alfabetische volgorde besproken. Er wordt ook uitgelegd welke planten passend zijn om het lichaam op natuurlijke wijze te prikkelen en activeren.

De Homeopathiewijzer kost normaal gesproken € 4,95, maar jij kunt ‘m tijdelijk kosteloos aanvragen. Vergeet ook niet om ‘Nee, ik word geen lid*’ aan te vinken als je hier geen behoefte aan hebt.

*Het lidmaatschap bedraagt € 39,95 per kalenderjaar, maar is uiteraard niet verplicht om de gratis Homeopathiewijzer te ontvangen. 

Gratis Becel starterskit

We hebben allemaal cholesterol nodig als bouwsteen voor onze lichaamscellen en hormonen. Cholesterol kan echter ook hart- en vaatziekten veroorzaken. Het is daarom van belang om een hoog cholesterolgehalte te voorkomen. Gelukkig kun je zelf je cholesterol verlagen en de Becel starterskit heeft alles wat je nodig hebt om de eerste stap te zetten!

De gratis starterskit bevat informatie over cholesterol, zodat je beter begrijpt wat de gevaren zijn van een hoog cholesterolgehalte en hoe je het kunt verlagen. Je ontvangt tips om meer te bewegen en om gezonder te eten. Om je een handje te helpen, krijg je ook een aantal lekkere recepten.

En dat is nog niet alles: in de starterskit vind je ook een coupon voor 1 gratis Becel ProActiv product en 3 kortingsbonnen!

Vraag ‘m dus snel aan om je cholesterolverlagend avontuur te starten.


Gratis persoonlijk stop-advies

Staat ‘stoppen met roken‘ bovenaan jouw lijstje van goede voornemens? Dan ben je niet de enige. Ieder jaar zijn er veel rokers die graag willen stoppen. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig kun je nu gratis hulp ontvangen!

Iedereen die de intentie heeft om te stoppen, heeft wellicht al gezocht naar tips en manieren. Wat voor de één werkt, hoeft echter niet te werken bij een ander. Doe nu daarom de Stop Bewust test en ontvang gratis een persoonlijk stop-advies. Er wordt gekeken welke methode eventueel goed voor jou kan werken, zodat je zonder problemen kan minderen.

Hoe sneller je van je rookverslaving afkomt, des te beter voor je gezondheid. Je bepaart jaarlijks ook nog eens tientallen euro’s! Doe dus vandaag nog de test om een advies te ontvangen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Gratis tissues Kleenex

In de winter worden mensen sneller ziek. Er is momenteel zelfs sprake van een griepgolf in Nederland. Een van de meest vervelende symptonen van een griepje of verkoudheid is een loopneus. Al dat gesnotter kan vrij irritant zijn en je moet gegarandeerd veel zakdoekjes gebruiken. Haal daarom nu alvast een gratis pak Kleenex Balsam zakdoeken in huis.

Deze tissues zijn net wat specialer dan normale zakdoekjes vanwege het extra laagje met calendulabalsem. Hiermee kun je namelijk een rode en schrale neus voorkomen. Kleenex Balsem zakdoekjes zijn daarom ideaal als je een paar dagen verkouden bent.

Je kunt de tissues natuurlijk ook aanvragen voor een verkouden familielid of partner. Het is bovendien altijd handig om alvast wat zakdoeken in huis te hebben. Je weet maar nooit wanneer je aangestoken wordt.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Gratis Pearle vuurwerkbril

Wist jij dat 160 mensen oogletsel hebben opgelopen door vuurwerk tijdens de jaarwisseling vorig jaar? Meer dan 40% van de slachtoffer stak zelf geen vuurwerk af, maar was slechts een omstander. Voorkom letsel aan je ogen en bescherm ze tijdens de vuurwerkperiode. Pearle deelt 70.000 gratis vuurwerkbrillen uit. Haal snel een exemplaar op.

Wat veel mensen niet beseffen is dat kijken naar vuurwerk bijna net zo gevaarlijk kan zijn als het zelf afsteken. Pearle deelt daarom al voor het vijfde jaar op een rij vuurwerkbrillen uit in december. Het dragen van een vuurwerkbril moet eigenlijk net zo vanzelfsprekend worden als het dragen van een autogordel. Onze ogen zijn zeer kostbaar en met een beschermende bril kun je een hoop narigheid voorkomen.

Het laatste wat je wil, is tijdens Oud & Nieuw een tripje maken naar het ziekenhuis. In het ergste geval krijg je te horen dat je blijvende schade hebt en je zicht voor altijd kwijt bent. Vergeet dus niet om een vuurwerkbril af te halen bij een Pearle vestiging bij jou in de buurt.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Gratis Benecol cholesterolverlagende tabletten

Het menselijk lichaam kan niet zonder cholesterol, maar teveel kan echter schadelijk zijn en zelfs leiden tot hart-en vaatziekten. Is jouw cholesterolgehalte te hoog en wil jij er graag iets aan doen? Probeer dan de soft-gel kauwtabletten van Benecol. Deze tabletten werken cholesterolverlagend en kun je nu gratis in huis halen.

Cholesterol wordt door je lichaam geproduceerd. Een deel van het cholesterol in je lichaam is echter afkomstig van voeding. Wil je je cholesterolgehalte verlagen? Dan is het belangrijk om een verandering te maken in je eetpatroon. Alleen dan kun je voorkomen dat het hoger wordt.

De Benecol kauwtabletten geven je echter een klein duwtje in de goede richting. Het is een effectief voedingssupplement die je helpt om je cholesterolgehalte op peil te houden. Vraag geheel kosteloos een proefpakket aan om je cholesterolverlagende avontuur te beginnen of te ondersteunen.

Gratis zwangerbox en babybox

De komst van een baby is geweldig, maar tegelijkertijd ook een tikje spannend! Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent, kun je de gratis Zwanger- en/of Babybox van Ouders van Nu aanvragen. Deze twee boxen zijn gevuld met handige informatie rondom de geboorte en de eerste levensjaren van jouw kindje. Je ontvangt daarnaast ook praktische cadeautjes voor jou en jouw baby. Hier heb je als (aanstaande) ouders dus echt iets aan!

Je kunt zowel de Zwangerbox en de Babybox aanvragen tot en met jouw uitgerekende datum. Je ontvangt dan beide boxen. Is jouw kleine prins of prinsesje al geboren? Dan kun je tot maximaal 6 maanden na zijn of haar geboorte de Babybox ontvangen.

Vul hiervoor jouw persoonlijke gegevens en situatie in. Vervolgens ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je jouw geclaimde boxen op kunt halen bij de Etos.

Lentekuur 2018

Het lijkt misschien nog een beetje ver weg, maar in mei 2018 begint de A. Vogel Lentekuur.  Tijdens de 7-daagse Lentekuur leer je stap voor stap wat de basis is van gezonde voeding. Schrijf je nu alvast in om mee te doen. In het voorjaar ontvang je dan dagelijks een op maat gemaakt dagmenu, gezonde recepten en praktische info. Helemaal gratis!

Doe mee met de kuur en zet de stap naar een blijvend en gezond eetpatroon. A. Vogel laat je zien wat gezond eten is en geeft je handvatten voor een gezonde manier van leven. De recepten zijn niet moeilijk om te maken en je wordt voorzien van voldoende informatie over voeding. Na de kuur weet je voldoende om op eigen kracht verder te gaan. Een gezonde voedingspatroon brengt veel voordelen met zich mee. Je zult je o.a. fitter en energieker voelen als je bewuste keuzes maakt. Daarbij is gezond eten en voldoende beweging de perfecte combinatie om af te vallen.

Schrijf je dus alvast in om de lente goed te beginnen.

Gratis beroerte-alarmpakket

Elk jaar krijgen zo’n 41.000 mensen een beroerte. Dit zijn er 113 per dag. Ongeveer 26 mensen overleeft het niet. Een snelle behandeling kan echter een groot verschil maken. Een zware hersenbeschadiging of overlijden kan met de juiste hulp voorkomen worden.

Hierbij is het van belang dat een beroerte snel herkent wordt. De Nederlandse Hartstichting heeft daarom een Beroerte-alarmpakket die iedereen gratis kan bestellen. Vraag deze aan om goed voorbereid te zijn en snel alarm te kunnen slaan.

In het Beroerte-alarmpakket zit een handige koelkastmagneet die kan dienen als geheugensteuntje aan de drie belangrijkste signalen: een scheve mond, verwarde spraak en een lamme arm. Je ontvangt ook een herkenkaartje, brochure, sticker en ansichtkaarten.

Gratis sample Eazzysleep melatonine

Een goede nachtrust is de basis van een goede gezondheid. Daarom is voldoende slapen erg belangrijk. Helaas is dit soms makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn genoeg mensen die ’s nachts slecht slapen of enorm veel moeite hebben met in slaap vallen. Behoor jij tot deze groep? Dan is Eazzysleep melatonine misschien iets voor jou.

Probeer de melatonine van Eazzysleep om sneller in slaap te vallen. Iedere avond schaapjes tellen wordt verleden tijd! Je zult uitgerust en energiek wakker worden.  Je kunt nu helemaal gratis een sample ontvangen door je contactgegevens in te vullen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Gratis Alhydran sample ontvangen

Last van een beschadigde huid of een litteken? We kunnen ons dan goed voorstellen dat je hier iets aan wilt doen. De medische crèmes van Alhydran helpen je huid te herstellen. De effectieve littekencrème helpt bijvoorbeeld tegen pijn, jeuk, roodheid en een trekkend gevoel. Je kunt Alhydran ook gebruiken bij een droge huid, striae, brandwonden of herstel na bestralingen en laserbehandelingen. De beschadigde huid wordt goed verzorgd, waardoor het ook sneller herstelt.

Wil jij graag kennismaken met Alhydran? Vraag nu een gratis proefmonster aan en test het zelf. Nadat je je contactgegevens hebt opgegeven, mag je een sample kiezen. Dit doe je door aan te vinken voor welke situatie jij een tester wilt ontvangen.  Binnen twee werkdagen ontvang jij je sample in de brievenbus.

Gratis pink ribbon lintje

1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Als je erover nadenkt, is dit best wel heftig. Vooral omdat we allemaal wel 7 vrouwen om ons heen kennen. Wat dacht je van je moeder, zus, dochter, nicht, tante, vriendin of vrouw? In de maand oktober wordt er daarom veel aandacht besteed aan de bewustwording van de gevaren van borstkanker. Daarnaast wordt ook het belang van borstkankeronderzoek onderstreept. Help jij Stichting Pink Ribbon om borstkankeronderzoek te steunen?

Je kunt al vanaf €3 per maand meehelpen. Met jouw bijdrage kan deze stichting wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker financieren. Met als doel: de juiste behandeling, optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt.

Word donateur en ontvang een Pink Ribbon Lintje cadeau. Vul hiervoor je gegevens in en machtig de stichting om je donatie af te schrijven.

daglenzen

Veel mensen die een iets minder scherp oog hebben of krijgen, staan voor een belangrijke keuze: bril of lenzen? Lenzen zijn daarbij een populaire keuze. Vooral jongeren kiezen veelal voor deze optie.

Lenzen hebben echter ook wat nadeeltjes. Je hebt altijd lenzenvloeistof nodig, je kunt ze kwijtraken en je dient ze schoon te maken. Doe je dit niet, dan kunnen je ogen serieus geïrriteerd raken! Maar daar kun je iets aan doen. Door het dragen van daglenzen.

Deze doe je ’s morgens in en je gooit ze ’s avonds weg. Simpel. Zo heb je altijd schone lenzen in en hoef je nooit meer schoon te maken. Vraag nu een gratis proefpakket aan van Eyecentre en probeer het zelf!Loading...

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Gratis geurstokjes t.w.v. € 19,95

En kans op een trip naar New York!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee