Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Gratis Software

Ben jij op zoek naar Gratis Software?
Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met Gratis Software te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

Vind jij het af en toe ook zo ellendig om te knippen en plakken in je tekstbestanden? Teksten die je niet mee wilt nemen, moet je er handmatig uit ‘deleten’ of je moet stukje voor stukje de benodigde informatie bij elkaar schrapen.

Met de gratis tool ClipClip wordt knippen en plakken stukken eenvoudiger. Kopieer verschillende teksten, afbeeldingen of bestanden naar je clipboard. Je kunt je ‘knipsels’ dan eenvoudig zoeken, organiseren en bewaren. Ook delen tussen verschillende computers is een fluitje van een cent.

Het programma is eenvoudig in gebruik, dus je hoeft zeker geen expert te zijn om ervan te profiteren. Wanneer jij veel knipt en plakt tijdens je werkzaamheden, gaat ClipClip je veel tijd besparen. En de software is nog geheel gratis ook!

Op vakantie of een weekendje weg? Met een navigatiesysteem is de route een stuk makkelijker! Helaas zijn navigatiesystemen vaak prijzig en navigatiesoftware is soms duur vanwege de vereiste internetverbinding.

Dit is daarom een mooie aanbieding! Tijdelijk (wees er heel snel bij!) is Navigon Europa gratis te downloaden voor je smartphone. En dat is 140 euro goedkoper dan normaal. Met de intelligentie adresinvoer – ook gesproken en snelheidsassistent ben je zo op de gewenste bestemming. En door de mogelijkheid om kaarten op te slaan, ben je geen cent kwijt aan een internetverbinding.

Niet alleen je computer of laptop zit boordevol belangrijke documenten en persoonlijke bestanden zoals foto’s, verslagen, excelbestanden,… maar ook je smartphone bevat heel wat informatie die je liever niet kwijt bent.

Een goede beveiliging van je smartphone is dan ook geen overbodige luxe.

Met 360 Security hebben we een interessante gratis antivrus app voor je android toestel in petto!

Download de software gratis op je smartphone en wees zo voorbereid op aanvallen van virussen of andere schadelijke bestanden zoals trojaanse paarden.

Maak je graag foto’s en kan je jezelf bijna een amateurfotograaf noemen? Of misschien eerder een ‘hobby-fotograaf’?

Dan zou je misschien ook graag je foto’s achteraf bewerken en ze zo nog mooier maken?

Alleen jammer dat deze software om foto’s te bewerken zo duur is… Maar dan hebben wij toch een oplossing voor jou!

Google biedt de semi-professionele Nik fotobewerkingssoftware namelijk gratis aan!

Als je weet dat deze software eerst nog 150 dollar kostte, besef je al snel dat dit niet de eerste de beste fotobewerkingssoftware is!

Je kan er foto’s mee retoucheren en corrigeren, de kleur en de toon mee aanpassen, de afbeelding verscherpen en nog zoveel meer!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win deze hippe tas

Je kunt tot 30/10 meedoen!
Meer wetenDoe mee

Win € 1000 reistegoed

Altijd prijs: voucher t.w.v. € 20!
Meer wetenMeedoen

Gratis HEMA bon t.w.v. € 10

Nu gratis bij halfjaar TrosKompas!
Meer wetenAanvragen

Gratis kinderboekenpakket

Ter waarde van € 13,95!
Meer wetenDoe mee