Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis AVG antivirussoftware

09/02/2020 Gratis Software, Gratis Technologie
Veilig surfen

Wie zijn/haar privacy wilt waarborgen en laptop beschermen tegen virussen en hackers, is een goede antivirussoftware cruciaal. Vaak wordt deze aan je verkocht op het moment dat je een nieuwe laptop of computer aanschaft, maar wel voor de hoofdprijs. Niet doen dus, want dit kan ook gewoon gratis!

Het antivirusprogramma van AVG is precies waarnaar je op zoek bent. Hun gratis versie blokkeert virussen, spyware, ransomware en verdere malware. Ook blokkeert deze onveilige koppelingen, download en e-mailbijlagen. Zo kunnen hackers niet meer bij jouw gegevens. Met regelmatige scans op pc-prestatieproblemen en beveiligingsupdates hoef jij zelf nergens meer op te letten.

En natuurlijk geldt er: een nieuw jaar, een nieuw, fris ontwerp. Nu zie je nog duidelijker voor hoeverre je beschermd bent. Download ‘m dus zeker en gooi die zorgen maar in het prullenbak-mapje!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een elektrische fiets

Dit scheelt je veel tijd en moeite!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Win een voucher t.w.v. € 100!
Meer wetenAanvragen

Gratis Goossens woonmagazine

Win jouw droominterieur!
Meer wetenMeedoen

Gratis toekomstvoorspelling 

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen