Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Goedkope hotels

goedkope hotelsWaar kan je het goedkoopst een hotel boeken?

Je hoeft maar ‘hotel’ in te tikken in Google samen met de naam van je bestemming, en je ziet door de bomen het bos niet meer, zoveel aanbieders komen er.

Het is dan ook niet makkelijk een keuze te maken en te zien wie het goedkoopst is of de beste voorwaarden heeft. Moet je dan echt al die sites gaan vergelijken?

Nee. Wij kunnen er maar eentje aanraden (en boeken zelf óók altijd daar): Booking.com

booking.com

Booking.com is een van de bekendste sites waar hotels geboekt kunnen worden. Ze bestaan al sinds 1996 en zijn in die tijd uitgegroeid tot de grootste aanbieder van online hotelreserveringen. Niet omdat ze de beste marketing hebben, dat werkt niet op lange termijn. Wel omdat ze de beste service en de beste prijzen hebben!

Maar hoe doen ze dat eigenlijk?

Booking.com werkt nauw samen met duizenden hotels, bed & breakfast en hostels. Met al deze hotels hebben zij de afspraak dat zij hun kamers NERGENS anders goedkoper mogen aanbieden dan op de website van Booking.com.

Stel dat zij dit toch ergens anders goedkoper willen aanbieden, via een promotie van een reisorganisatie of zo, dan moeten ze dat voor Booking.com ook doen.

Een ander voordeel van Booking.com: er geen reserveringskosten, je betaalt dus pas de dag van aankomst in het hotel zelf. Bij veel hotels kan je bovendien nog annuleren tot 24u voor aankomst, dus je reisplannen blijven erg flexibel.

In totaal kan er worden gekozen uit meer dan 230.000 hotels over de hele wereld, wat er voor zorgt dat je als klant alles via 1 website kan boeken, in plaats van verschillende organisaties af te gaan totdat je het passende gevonden hebt.

Als je ergens heen wilt waar je nog nooit bent geweest is het wel mooi meegenomen om reacties en ervaringen van anderen te lezen die er al geweest zijn, om te kijken of het hotel wel schoon is bijvoorbeeld, of het personeel vriendelijk.

Helaas wordt er tegenwoordig door hotels en reisorganisaties veel vals gespeeld, doordat zijzelf positieve ervaringen plaatsen om hun reputatie hoog te houden. Zelfs bij TripAdvisor is het bijvoorbeeld mogelijk zomaar reacties te plaatsen, ook al heb je het hotel nog nooit bezocht.

Bij Booking.com is het alleen mogelijk om je ervaringen te delen als je daadwerkelijk in het hotel geweest bent. Dit maakt het betrouwbaarder voor nieuwe klanten, en zo bouwt Booking.com steeds verder aan een stabiele service die betrouwbaar is en waar mensen van op aan kunnen.

De zoekfunctie met filter maakt het heel gemakkelijk om je favoriete bestemming te zoeken en te zien of er hotels beschikbaar zijn. Je hoeft niet lang verschillende sites te vergelijken en te bekijken, om zo uit te zoeken wie het goedkoopst het hotel aanbied in de stad waar je graag heen wilt. Je gaat gewoon naar de site en voert je bestemming in. Daarna heb je de mogelijkheid je zoekopdracht te verfijnen door middel van een prijsklasse of type accommodatie in te vullen.

Nog een manier om klanten tevreden te houden en het voor hun makkelijk te maken is dat Booking.com regelmatig eenmalige acties heeft. Bijvoorbeeld een nacht gratis, of voor de helft van de prijs. Als mensen dit weten is het waarschijnlijker dat ze regelmatig terug komen om te kijken of er leuke acties zijn voor de bestemmingen waarnaar ze op zoek zijn.

Een voorwaarde om bij Booking.com te boeken is wel dat je een credit card nodig hebt. Maar afgezien daarvan is het een prima en eenvoudige site om snel, gemakkelijk en betrouwbaar je hotel te boeken. Er zijn nog meer voordelen en gemakken van de site, maar het beste is toch echt om deze zelf te ontdekken!

Bezoek Booking.com

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee