Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Goedkope vliegtickets

Wil je weten waar je goedkoop vliegtickets kan bestellen?

 

Wij raden Skyscanner aan!

Als je op Google zoekt naar ‘vliegtickets vergelijken’, krijg je ongeveer 342.000 zoekresultaten. Stuk voor stuk sites die pretenderen de goedkoopste vliegtickets voor je te kunnen vinden, zelf de goedkoopste te zijn. Helaas ogen niet al die sites even betrouwbaar.

 

Vliegtickets vergelijken

Het enige wat je wilt is goedkoop op reis; niets meer en niets minder. Je wilt goede vliegtickets voor een schappelijke prijs, op een datum en tijdstip waarop het jóu uitkomt. Skyscanner is your friend!

Skyscanner is een leidende organisatie wat betreft online vliegtickets vergelijken. Miljoenen vluchten, maar ook autoverhuurbedrijven en hotels, kunnen met één druk op de knop vergeleken worden. Daarbij kun je kiezen op vluchthaven, land, stad, het aantal passagiers en de heen- en terugvlucht.

 

Skyscanner; gemak dient de mens

Het principe van Skyscanner is heel simpel: ga naar www.skyscanner.net en vul je vertrekluchthaven en je eindbestemming in. Kies daarbij een datum waarop je wilt vertrekken en teruggaan (optioneel) en vermeld het aantal passagiers.

Laten we zeggen dat we op 1 september van Brussel naar Kreta willen gaan. We geven aan dat we met twee personen willen gaan. Skyscanner doet de rest. Zo kunnen we zien dat we al vanaf € 240,- kunnen gaan.

 

App

Naast de website is er ook een app, die werkt exact hetzelfde. Naast de vluchten kun je ook aangeven met welke airlines je wilt vliegen, of je een directe vlucht wilt, of met één of meerdere stops. Eigenlijk kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Het enige wat je eigenlijk nog hoeft te doen is je koffer pakken.

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee