Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis 8 e-books en audiobooks

Aanbieding afgelopen 17/12/2017 Gratis Producten, Gratis Vrijetijdsbesteding
Gratis e-books

Vind jij het ook zo heerlijk om op een koude winterdag lekker binnen te zitten met een goed boek? Voor alle leesliefhebbers heeft Centraal Beheer nu al een kerstcadeautje klaar staan:  8 e-books en audiobooks. Dit zijn 2.456 pagina’s aan leesplezier!

De boeken zijn geschikt voor op een e-reader, tablet, telefoon en desktop. Je kunt dus heerlijk lezen of luisteren waar en wanneer je wilt. Vergeet even de wereld om je heen met de spannende verhalenbundel van Nicci French of droom weg met een klassiek liefdesverhaal van Diane Broeckhoven. Ook ‘Een leven na jou’, het vervolg op de verfilmde bestseller ‘Voor jou’ zit in het boekenpakket.

Wat moet je doen om de e-books en luisterboeken te downloaden? Activeer vóór 1 februari 2018 de code CB2017 om toegang te krijgen tot de boeken. Eenmaal gedownload zijn ze helemaal van jou. Dit is bovendien een éénmalig cadeautje. Je zit dus helemaal nergens aan vast!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Bespaar met zonne-energie

Doe de gratis wooncheck!
Meer wetenMeedoen