Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Antivirus

Gratis Antivirus

Kosteloos antivirus programma’s downloaden

Het is lastig om je computer continu te beschermen tegen virussen. Je hebt tegenwoordig een degelijke antivirus nodig om de duizenden bestaande virussen te stoppen. Er zijn gelukkig voldoende antivirus programma’s te krijgen. En sommige daarvan zijn zelfs gratis.Dit zijn soms proefversies van betaalde versies, maar er zijn ook volledig gratis programma’s.
Er zijn tientallen antivirus programma’s beschikbaar. Het is dus nog knap lastig om een degelijk programma te vinden. En zeker gratis virusprogramma’s zijn niet altijd wat ze beloven. Er bestaat een risico dat je – ironisch genoeg – met het downloaden van een antivirus programma alsnog een virus in je computer haalt. Daarom worden hieronder verschillende goede programma’s bekeken die geen schade aan je computer brengen.
AVG


Gratis AVG antivirus
AVG is een Tsjechisch bedrijf dat een antivirus programma aanbiedt. Het is een populair programma, dat vooral in de zakelijke wereld populair is. Er zijn twee verschillende versies beschikbaar. De betaalde versie en de gratis versie. AVG heeft tevens een app voor het beschermen van je mobiele telefoon. Het bedrijf heeft verschillende onderscheidingen gekregen voor haar producten en wordt als veilig beschouwd.

 

Microsoft Security Essentials


Microsoft Antivirus gratis
Microsoft heeft het programma ‘Security Essentials’ beschikbaar gesteld. Het is een gratis virusscanner. Het beschermt je computer tegen allerlei soorten virussen en andere slechte invloeden. Het programma is zeer eenvoudig in gebruik en daardoor zeer populair. Een aanrader voor iedereen die niet teveel moeite wil doen voor een goede virusscanner. Op https://support.microsoft.com/nl-nl/help/14210/security-essentials-download kun je deze scanner gratis downloaden. Wel moet je een MS besturingssysteem op je computer hebben, anders werkt het hoogstwaarschijnlijk niet.

 

Avira

Avira antivirus gratis downloadAvira is van Duitse makelij en een gratis antivirus. Het programma is eenvoudig te downloaden. Kies hier voor een gratis versie, die je beschermt tegen de meest voorkomende malware, of de de betaalde versie. Deze scant je computer tot in de kleinste gaatjes. Je kunt de premium versie overigens een maand gratis proberen. Avira is een van de sterkste merken op de markt.

 

Avast

Antivirus avast gratis downloadOok Avast biedt een gratis antivirus. Avast is een gevestigde naam als het aankomt op antivirus software en het bedrijf laat je kiezen uit twee opties. De basis versie en en uitgebreide versie. De gratis versie is echter goed genoeg voor normaal dagelijks gebruik. Je bent dus zeker niet verplicht voor de betaalde versie te gaan.

 

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee