Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Apps

Apps zijn niet meer weg te denken van de smartphone. Ze winnen aan populariteit en worden steeds beter en handiger. Wat zijn nu de beste en meest handige gratis apps? En wat doen ze precies? Wij geven vijf tips.
Handige gratis apps voor je smartphone

WhatsApp Messenger
Veruit de meest populaire messenger-app is WhatsApp. Met deze gratis app kun je onbeperkt berichtjes versturen naar andere gebruikers. Eigenlijk als een soort sms’en, maar dan supersnel en veel handiger. Je kunt foto’s meesturen of video’s versturen. Of spraak opnemen. En dat niet alleen één op één. Je kunt allerlei groepen aanmaken met wie je van alles kunt delen.

DuolingoDuolingo app
Een leuke app als je geinteresseerd bent in talen. In Duolingo leer je geheel gratis en in je eigen tempo een andere taal. Langzaam aan leer je eerst woordjes en dan zinnetjes. Je kunt via de microfoon van je telefoon zelfs je spreekvaardigheid testen! Het is de bedoeling steeds een beetje hoger te scoren. Als je je vrienden uitnodigt, kun je zelfs samen een taal leren.

FacebookFacebook app
Facebook behoeft eigenlijk geen toelichting. Deze gratis app is een must voor iedere Facebook-gebruiker. Je deelt in no-time je foto’s, activiteiten of filmpjes. Een ‘like’ geven is een fluitje van een cent en de app werkt reuze handig. Vergeet ook de gratis Facebook Messenger niet te downloaden, zodat je nog eenvoudiger met je vrienden kan chatten en delen.

MovesMoves
Superhandig als je wilt weten wat je nu precies uitspookt op een dag. De gratis app Moves houdt bij welke afstanden je aflegt op een dag. Of je dat nu wandelend of fietsend doet. Of desnoods in de trein zit. Aan het eind van de dag krijg je in een mooi overzichtje wat je precies gedaan hebt. Er is een stappenteller beschikbaar als je benieuwd bent hoeveel keer je het ene been voor het andere zet.

TinderTinder
Razend populair is Tinder, vooral onder jongeren. Met deze gratis app kun je in rap tempo al de mooie dames en heren bekijken die zich ook hebben ingeschreven op de app. Mocht je er nou eentje tegenkomen die je wel erg leuk vindt, dan kun je een hartje geven. Dat wordt niet direct zichtbaar voor die ander. Pas als die ander jou ook een hartje geeft, kun je eens proberen er een mooie openingszin uit te gooien. Wie weet wat volgt?

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee