Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis bibliotheek lidmaatschap en BoekStartkoffertje

02/12/2017 Gratis Producten, Gratis Vrijetijdsbesteding, Niet Kiezen
Gratis voorleesboekjes BoekStart

Leuk weetje: kinderen die als baby zijn voorgelezen zijn later beter in taal. Bovendien versterkt je band met je baby als jullie regelmatig samen een boekje lezen. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Haal daarom gratis een BoekStartkoffertje met twee leesboekjes af bij de bibliotheek. Je baby wordt ook nog eens kosteloos lid!

BoekStart is een initiatief van Stichting Lezen en de Koninklijke Bibliotheek. Het is een programma dat jonge kinderen en hun ouders gratis van boeken laat genieten. Iedere ouder met een baby ontvangt een waardebon van de gemeente. Deze kun je ook zelf printen. Lever de waardebon in en laat je eigen persoonlegitimatie zien bij de bibliotheek in jouw woonplaats. Jullie ontvangen dan het BoekStartkoffertje met twee leesboekjes cadeau.

Heb je de boekjes uit? Dan kun je in het BoekStarthoekje nog veel meer babyboekjes vinden om te lenen. Laat je kleintje bijvoorbeeld kennis maken met Dikkie Dik, Nijntje en Kikker. Alvast veel leesplezier!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen