Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Datingsites

 

We leven in een tijdperk waarin het heel normaal is geworden om online nieuwe mensen te leren kennen. Datingsites schieten als paddenstoelen uit de grond en steeds meer singles schrijven zich in om de zoektocht naar een nieuwe partner te starten. Bij een aantal websites kun je je gratis inschrijven en een profiel aanmaken. Soms kun je zelfs kosteloos berichtjes versturen. Bij de meeste datingsites heb je echter een lidmaatschap nodig om gebruik te kunnen maken van alle functies. We hebben toch geprobeerd om een overzicht te maken van datingsites waar je het een en ander gratis kunt doen:

HappyPancake

HappyPancake is één van de weinige websites waar je volledig kosteloos kunt daten. Er zit bovendien geen addertje onder het gras. Gratis is in dit geval ook echt gratis! Het vinden van ware liefde zou namelijk nooit iets moeten kosten. 

Bij andere datingsites moet je betalen om gebruik te maken van alle functionaliteiten, maar dat is bij HappyPancake dus niet het geval. Sterker nog, je kunt niet eens een abonnement nemen. Deze datingsite heeft al duizenden Scandinavische singles aan een relatie geholpen en is zeker de moeite waard om even te testen. Het kost je immers niks!

Maak nu een account aan en ga direct op zoek naar jouw soulmate.

HappyPancake

Lexa

Je hebt ongetwijfeld al weleens van Lexa gehoord. Dit is namelijk de nummer 1 datingsite van Nederland. Deze datingsite onderscheidt zich van andere datingsites vanwege de actieve ledenwerving. Hierbij kun je denken aan de reclamespotjes op televisie en de radio. En blijkbaar werkt het, want elke dag schrijven veel singles zich in. Lexa organiseert daarnaast regelmatig ‘Lexa Events’ voor al haar leden, zodat ze de kans krijgen om elkaar te ontmoeten.

Daarnaast is Lexa wel bekend om haar gratis acties. Zo hebben ze regelmatig acties waarbij je drie dagen gratis full member kunt worden. En ook de eerste 24 uur op Lexa zijn altijd gratis. Schrijf je nu gratis in om je droomprins of perfecte vrouw te vinden. Je kunt dan – zonder verplichtingen – eerst even kijken of Lexa wel iets voor jou is. Wij denken dat je hier de grootste kans hebt om een leuke date te scoren!

Schrijf je in voor Lexa

Tinder


TinderTinder is een populaire en gebruiksvriendelijke app om singles in jouw omgeving te ontmoeten. Voor een lange tijd was het alleen mogelijjk om Tinder op je smartphone te installeren. Je kunt nu echter ook gebruik maken van de webversie. De website werkt op dezelfde wijze als de app. Jouw locatie wordt gebruikt om singles uit de buurt te vinden. Geef hiervoor toestemming als ernaar wordt gevraagd. Op basis van de foto’s en eventueel beschrijving kun je bepalen of je iemand leuk vindt.

Klik, sleep of gebruik de pijltjestoetsen om mensen in jouw omgeving te liken of over te slaan. Zie je iemand wel zitten? Swipe dan naar rechts. Ook al je matches en chatberichten kun je bekijken terwijl je aan het swipen bent. Ze staan op een overzichtelijke manier voor je geordend. Tinder gebruik je ook op je PC helemaal gratis en je kunt natuurlijk ook kiezen voor een abonnement als je behoefte hebt aan extra functies.

Tinder

Parship

Een andere datingsite waar je je gratis voor kan inschrijven is Parship.Dit is dé online datingsite voor hogeropleiden in Nederland. In de database van Parship vind je vooral singles boven de 30 met een serieuze relatiewens. Het is daarom het ideale platform als je serieus op zoek wilt gaan naar een langdurige relatie en geen interesse hebt in vluchtige contacten.

De matchingmethode van Parship is uniek. Iedereen die zich inschrijft, doet een persoonlijkheidstest. Er wordt tevens gevraagd naar je persoonlijke voorkeuren en je verwachtingen binnen een relatie. Bovendien moet je ook foto’s voorgelegd waar je op intuïtie uit moet kiezen. Op basis van je persoonlijkheidsrapport worden er partnervoorstellen gedaan. Ben jij benieuwd welke mannen of vrouwen goed bij jou passen? Schrijf je dan gratis in en start de test om het te ontdekken.

Parship

 

Alleenstaande papa’s / Alleenstaande mama’s

Alleenstaande papa’s en alleenstaande mama’s zijn datingsites die zich – zoals de namen al aangeven – richten op alleenstaande ouders. Het is een ontmoetingsplek voor mensen die op zoek zijn naar vriendschap, een flirt of date en een serieuze relatie. Inschrijven is geheel gratis en je kunt eveneens gratis een profiel aanmaken en foto’s plaatsen. Ook kun je kosteloos alle profielen plus de belangrijkste foto zien en deze deelnemers een standaardbericht sturen.

Schrijf je in voor alleenstaande mama's

 

Lees ook deze ervaringen van gebruikers over elke grote datingsite in Nederland

 

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee