Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis E-cards

Een kaartje ontvangen is altijd leuk. En hoewel veel mensen nog altijd de voorkeur geven aan een kaartje die door de brievenbus gaat, is het aantal e-kaartjes flink gestegen in de afgelopen jaren. Een e-card versturen is enorm simpel! En in sommige gevallen nog gratis ook. Wij verzamelden een aantal websites waar je kaartjes gratis kunt versturen.

 

Overzicht gratis websites

 

Hallmark


Hallmark is waarschijnlijk het bekendste merk onder de kaarten. Of het nou om een verjaardag, geboorte of overlijden gaat. Hallmark heeft het kaartje dat past. Bij de e-cards is dat niet anders. Verstuur naar hartenlust gratis kaarten via de website van Hallmark. Van sportieve e-cards, tot beterschapskaarten, tot – echt waar – kaarten om je geliefde te feliciteren als hij of zij gestopt is met roken, of een nieuw e-mailadres heeft aangemaakt.

Go Cards


Go Cards heeft een flinke selectie aan kaartjes, voor allerlei gelegenheden. Je kunt hier ook zelf een mooie foto van jezelf uploaden en deze bewerken tot een persoonlijke e-card. Erg leuk om te sturen én te ontvangen! Via de website ben je zo klaar om je e-card te versturen.

Gratis-ecards


Via gratis-ecards.nl, de naam zegt het al, kun je kiezen uit bijna 1800 verschillende kaarten. Bewegende e-cards, flash e-cards, op deze website hebben ze het allemaal. Zelfs als je op zoek bent naar een kaart met optische illusies, ben je hier aan het juiste adres.

Kaartenhuis


Is er een bekendere website voor het verzenden van je verjaardagskaarten, wenskaarten enzovoort? Wij denken van niet. Kaartenhuis is al tien jaar een begrip en biedt gebruikers onder meer aan een account aan te maken, vanuit waar je adressen kunt opslaan en een persoonlijke kalender kunt maken.Via de website kun je uiteraard kiezen uit alle denkbare categorieën. Ook kun je échte kaarten laten sturen. Dit is uiteraard niet gratis.

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee