Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Hebban Reading Challenge paspoort

22/01/2019 Gratis Producten, Gratis Vrijetijdsbesteding
hebban reading challenge

Lezen is voor velen van ons de ultieme vorm van ontspanning. Helaas komen we er niet vaak aan toe en wordt het leeslijstje steeds langer. Wil jij hier verandering in brengen? Doe dan mee met de Hebban Reading Challenge 2019. Je kunt het paspoort die bij deze uitdaging hoort gratis afhalen bij de Libris en Blz. boekhandels.

Hoeveel boeken wil jij lezen dit jaar? De bedoeling is dat je voor jezelf een leesdoel stelt. Je kunt je voortgang bijhouden met de ‘Gelezen boeken’ teller, waarmee je maar liefst tot 80 boeken afvinken. Er is nog een andere challenge waar je aan mee kunt doen: lees elke maand een boek in een bepaald thema. Hierbij kun je denken aan ‘lees een waargebeurd verhaal’ of ‘lees prijswinnend boek’. Of doe mee met de Genre uitdaging en lees zoveel mogelijk boeken in verschillende genres.

Lukt het niet om je doelen te behalen? Geen probleem. Zolang je maar hebt genoten van de boeken die je wel hebt gelezen!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Bespaar met zonne-energie

Doe de gratis wooncheck!
Meer wetenMeedoen