Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis € 33 korting op je eerste boeking bij Airbnb

26/06/2019 Geen categorie
Korting

De echte reizigers onder ons zijn natuurlijk allang bekend met Airbnb. Hier huur je namelijk een kamer, appartement of zelfs compleet huis voor een spotprijsje. Op je eerste boeking bij Airbnb ontvang je nu zelfs gratis € 33 korting!

De hotelsector heeft het maar zwaar met deze concurrent. Logisch, want je krijgt bij Airbnb veel meer voor minder. Ook is het leuk dat je tussen de lokale bevolking van het land terecht komt, want je huurt jouw accommodatie van een particuliere eigenaar. Airbnb’s vind je dan ook door elk land. En zelf kun je natuurlijk ook wat verdienen aan een lege kamer in jouw huis. Misschien een idee voor een extra zakcentje, niet?

Als nieuwe klant ontvang je € 33 korting om bekend te raken. Tip: ben je al klant, maar wil je ook graag dit tegoed ontvangen? Meld je dan simpelweg aan met een nieuw e-mailadres zodat je met je nieuwe account eenmalig profiteert. Ook fijn is dat je niet direct hoeft te boeken, want dit tegoed blijft één jaar op je account staan. Mis dit voordeel dus niet en bedenk alvast waarheen jouw volgende reis gaat!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Bespaar met zonne-energie

Doe de gratis wooncheck!
Meer wetenMeedoen