Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis kranten

Het nieuws is overal op internet te lezen. Het is snel en multimediaal. Maar eerlijk is eerlijk: er gaat niets boven een ouderwets papieren krantje bij het ontbijt. De geur van koffie en croissantjes wordt simpelweg pas echt compleet met een krant op tafel. Daarbij zijn de papieren kranten ook de oplossing wanneer je niet alleen geinteresseerd ben in het ‘wat’, maar ook in het ‘hoe’.

Op deze pagina vind je precies waar en hoe je aan gratis kranten kunt komen. Enkele kranten zijn altijd gratis, maar andere aanbieders geven af en toe gratis kranten weg, bijvoorbeeld in de vorm van proefabonnementen. Bestel ze eenvoudig en snel en ontvang jouw eerste krant morgen al gratis op de mat. Bovendien stopt de bezorging voor dit soort abonnementen vaak vanzelf. Je zit dus nooit ergens aan vast!

Gratis krant naar keuze

Ontvang een gratis regionale krant naar keuze. Afhankelijk van jouw postcode kun je twee weken lang een gratis krant op de deurmat verwachten. Je kunt onder meer kiezen uit het AD, Het Parool, BN De Stem, Het Eindhovens Dagblad of één van de andere titels. Na twee weken stopt de bezorging automatisch.

 

 

Metro

Metro is al jarenlang een bekend gezicht en dan vooral op de treinstations en in de treincoupés. Metro wordt sinds 1999 uitgegeven en overleefde de concurrentie met bijvoorbeeld De Pers en Spits. Er worden iedere dag 510.000 exemplaren uitgegeven die door de handen van meer dan twee miljoen lezers gaan.
 

 

De Limburger

Speciaal voor alle mensen in het zuiden van het land is er een krant die volop aandacht besteedt aan het nieuws in de regio: De Limburger. De krant biedt het meest interessante nieuws en alle achtergronden op het gebied van onder meer sport, economie en regionaal nieuws. Je ontvang De Limburger maar liefst 3 weken lang gratis in de brievenbus en ook hier stopt de bezorging automatisch.

 

Iets langer lezen? Slechts 1 euro per week!

Wil je de krant graag iets langer lezen? Vraag dan jouw favoriete krant aan voor 4 weken. Je betaalt hiervoor tijdelijk slechts 1 euro per week. Kies jouw favoriete krant en start de volgende dag al met lezen. Na vier weken stopt de bezorging automatisch, dus de totaalprijs is nooit meer dan 4 euro!
Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee