Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Kwebbels boekenpakket + minifotoboek

01/01/2018 Gratis Proefexemplaren, Gratis Vrijetijdsbesteding
Gratis kinderboeken en minifotoboek

Heb jij al weleens van het Kwebbels kinderboekenpakket gehoord? Dit is een pakket met 4 leuke lees-, leer- en doeboeken speciaal voor kinderen. Jij kunt het boekenpakket éénmalig gratis te ontvangen. Tijdelijke actie: wie nu kennis maakt met Kwebbels ontvangt tijdelijk een gratis minifotoboek van Pixum!

Het boekenpakket is samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van je kind. Maak nu gratis kennis met Kwebbels. De verzendkosten van € 6,95 zijn echter wel voor jou. De boeken worden per post verstuurd en het proefpakket is geheel vrijblijvend.

Na de kennismaking kost een abonnement maandelijks € 13,95 (inclusief verzendkosten). Je kunt het abonnement echter opzeggen wanneer jij dat wilt. Bestel nu het Kwebbels boekenpakket voor je zoon of dochter. Hij of zij zal ongetwijfeld veel leesplezier beleven met dit pakket. Het minifotoboekje die je er kosteloos bij krijgt, kun je vullen met de leukste foto’s van het afgelopen jaar.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee