Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Lonely Planet e-book met geldbesparende reistips

15/01/2018 Geld besparen, Gratis E-books
Gratis lonely planet e-book

“The best things in life are free”. Dat is de titel van het Lonely Planet e-book dat je nu gratis kunt lezen. Dit boek staat boordevol met geldbesparende reistips en aanbevelingen voor meer dan 60 steden over de hele wereld. Voor de reisverslaafden onder ons is dit boekje ideaal! Hoe meer geld je bespaart, hoe sneller je weer een vliegticket kunt boeken voor je volgende trip.

Volgens Tom Hall, de hoofdredacteur van de Lonely Planet, hangt er geen prijskaartje aan de mooiste reiservaringen. De beste gratis en budgetvriendelijke tips worden daarom met je gedeeld. Ontdek bijvoorbeeld waar in Azië je de meest spectaculaire zonsondergangen bekijkt of waar in Noord-Amerika je terecht kan voor een gratis filmavondje.

Een groot aantal steden, zowel binnen als buiten Europa, hebben ook een eigen pagina met aanbevelingen gekregen. Wie weet staat jouw volgende bestemming er ook wel tussen.

Het e-book is beschikbaar in PDF-formaat. Je kunt het dus eenvoudig openen of doorsturen naar je reismaatje!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee