Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

24/01/2019 Gratis Gezondheid, Gratis Producten
zwangerbox en babybox

De komst van een baby is geweldig, maar tegelijkertijd ook een tikje spannend! Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent, kun je de gratis de Zwanger- en/of Babybox van Ouders van Nu aanvragen. Deze twee boxen zijn gevuld met leuke producten en handige informatie rondom de geboorte en de eerste levensjaren van jouw kindje. In de boxen vind je de speciale editie van Ouders van Nu Zwanger, tijdschriften van Ouders van Nu en Kek Mama en producten* van o.a. Pampers, Difrax en twee cadeautjes van Blokker. Daarnaast ontvang je informatie en kortingen waar jij als (aanstaande) ouder écht iets aan hebt.

Je kunt zowel de Zwangerbox en de Babybox aanvragen tijdens je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen. Is jouw kleine prins of prinsesje al geboren? Dan kun je tot maximaal 6 maanden na zijn of haar geboorte de Babybox aanvragen.

Vul jouw gegevens in en ontvang een persoonlijke ophaalkaart, hiermee kun je de boxen op halen bij een Blokker bij jou in buurt.

* De inhoud van de boxen kan variëren.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Gelukkig nieuwjaar

Win € 450 bol.com shoptegoed!
Meer wetenMeedoen

Win een dagje uit

T.w.v. maar liefst € 200!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Win een voucher t.w.v. € 100!
Meer wetenAanvragen

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen