Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis reading van een Medium

Ben jij op zoek naar antwoorden op levensvragen? Heb je dringend advies of verlichting nodig? Dan kan het goed zijn een medium te raadplegen. Deze kan jou ondersteunen en je helpen bij het beantwoorden van je vragen.

Veel mensen zijn echter wat angstig om zomaar een medium te bezoeken. Ten eerste is dat zeker niet nodig. De meeste mediums zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk zijn veel mensen ook achterdochtig. Kan iemand werkelijk als tussenpersoon optreden tussen het onzichtbare en het fysieke?

Welke reden voor contact je ook hebt, je kunt bij drie verschillende mediums een gratis online reading doen. Zo kun je op je gemak kennismaken vanuit jouw eigen, veilige omgeving.

Een gratis reading

 

Medium Amanda

Medium Amanda heeft een bijzonder levensverhaal. Als kind zag zij een ongeluk aankomen, waarbij haar ouders om het leven kwamen. Vanaf dat moment heeft zij haar roeping gevonden. Medium Amanda is een specialist in karaktereigenschappen. Ook kan ze dingen zien die in het verleden gebeurd zijn, in het heden spelen of dingen die nog moeten plaatsvinden. Het is haar missie – mede door het ongeluk in haar jeugd – anderen te helpen en naar levensgeluk te leiden.

 

 

Medium Theresa

Medium Theresa is één van de meest ervaren mediums die er is. Ze heeft een zeer sterk karakter en is rechttoe rechtaan. Ze is iemand die jou graag beter leert kennen voordat ze haar adviezen aan jou geeft. Vele mensen zijn al bijzonder geïnspireerd door haar adviezen en gaven. ‘Mooi’, ‘Herkenbaar’ en vooral ‘Hoe weet ze dat?’ zijn veelgelezen commentaren wanneer het om haar werk gaat. Theresa heeft vaak visioenen over de personen waarmee ze in contact komt. Het kan jou helpen bij het beantwoorden van een vraag die je hebt.

 

 

Medium Astro

Ben jij op zoek naar antwoorden of verlichting? Bij Medium Astro werken verschillende specialisten. Helaas kun je niet kiezen met welke specialist jij in aanraking komt voor jouw gratis consult, maar je kunt er zeker op rekenen dat jij antwoord gaat vinden op je vragen. Je krijgt bij Medium Astro een gratis spirituele reading. Zo leer je jezelf beter kennen. De reading is immers een meeting tussen jou, de spirituele wereld en de reader. Heb jij dringende levensvragen waarmee je al een tijd lang rondloopt? Waarom probeer je niet eens een gratis sessie?

 

 

Medium Christina

Je kunt ook overwegen om kennis te maken met Medium Christina. Zij werkt namelijk met tarotkaarten en kan een gratis sessie aanbieden. Er wordt vaak gedacht dat tarotkaarten gebruikt tarotleggingworden om de toekomst te voorspellen. Dit is echter niet waar. Een tarotlegging is uitermate geschikt om meer inzicht te krijgen in diverse aspecten in het dagelijks leven. Zit je bijvoorbeeld niet lekker in je vel of heb je vragen over je relatie? Dan kan Christina je vast helpen! Ook als je niet gelooft dat kaarten iets over jouw leven kunnen vertellen, is het de moeite waard om het een kans te geven. Het is ten slotte helemaal gratis!

 

Alle readings zijn volledig discreet. Je hoeft ook niet bang te zijn dat het medium je zal dwingen antwoorden te geven op vragen die je liever niet beantwoordt. Ben jij dus op zoek naar een reading vanuit jouw veilige omgeving of wil je gewoon eens gratis kennismaken om te zien of dit iets voor jou is? Dit is je kans!

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Gratis oordopjes

Geen verzendkosten!
Meer wetenAanvragen

Win een weekend weg

In een vakantiepark naar keuze!
Meer wetenDoe mee

Gratis spuugdoekje

+ advies van Nutricia!
Meer wetenVraag aan

Gratis HEMA bon t.w.v. € 10

Nu gratis bij halfjaar TrosKompas!
Meer wetenAanvragen