Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis ringtones

Een saaie standaard ringtone is natuurlijk niet zo leuk als een ringtone die je zelf hebt uitgekozen. Hoe leuk is het als je toestel afgaat met je favoriete muziek van dit moment? Wij leggen je graag uit hoe je gratis nieuwe ringtones op je telefoon kunt zetten.

Gratis ringtones

Hoe kan je nieuwe ringtones maken voor je iPhone of Android telefoon?

Veel gebruikers van smartphones gebruiken een standaard ringtone, omdat ze niet weten hoe ze gemakkelijk ringtones kunnen downloaden en installeren, of omdat ze bang zijn dat het duur is om ringtones te downloaden. Ook komt het voor dat je na het bestellen van ringtones bijvoorbeeld vast zit aan een abonnement, iets waar de meeste gebruikers natuurlijk niet op zitten te wachten. Je kunt zelf ringtones maken, of gebruikmaken van gratis diensten om beltonen te downloaden of naar je telefoon te sturen.

iPhone

Op de iPhone bijvoorbeeld, kun je van bepaalde muzieknummers een ringtone maken. Wanneer je een muzieknummer hiervoor kunt gebruiken is dit in de iTunes store aangegeven met een ‘bel’ icoon. Dit is echter vrij kostbaar. Ook muziek die je al hebt, kun je omzetten in een ringtone voor je mobiel. Je moet dan een aantal stappen nemen, zoals het uitkiezen van een fragment uit het nummer, de muziek converteren naar een ringtone, omzetten naar een ACC-versie en het nummer vervolgens uit iTunes naar je bureaublad halen. Vervolgens kun je het omzetten van .m4a naar de .m4r standaard voor iTunes ringtones. Deze kun je vervolgens automatisch toevoegen aan je iPhone, door je telefoon en computer te synchroniseren. Ook de Windows versie van iTunes heeft deze mogelijkheid.

Android

Voor Android-gebruikers is het iets eenvoudiger om een eigen muzieknummer te gebruiken als ringtone. Bij de meeste toestellen kun je direct een van je Mp3-bestanden instellen als beltoon. Is dit niet mogelijk met jouw telefoon? Download dan Ringtone Maker, een handige en gratis app om zelf ringtones te maken van muziekbestanden. Deze app verzamelt alle audiobestanden op je telefoon. Vervolgens kun je je eigen ringtone maken door je favoriete fragment uit het nummer te knippen.

Wil je gemakkelijker aan ringtones komen, dan is het bestellen van ringtones natuurlijk de beste optie voor jou!

Waar download je gratis ringtones?

Audiko

audiko ios gratis audio ios gratis audio ios gratis

De meest eenvoudige manier om ringtones op je smartphone te zetten, is met de app Audiko. Deze app heeft een overzicht van ringtones die gratis te downloaden zijn op je telefoon. Er zijn vele nummers beschikbaar, dus de kans dat jouw favoriete nummer er tussen zit is zeer groot. Wanneer je een nummer zelf wilt uploaden, dan kan dit ook. Je selecteert een fragment en kunt dit vervolgens downloaden. De dienst is legaal, omdat de ringtones maximaal dertig seconden duren, en je dus een soort previewversie hebt. Die halve minuut is voor een ringtone natuurlijk meer dan genoeg. Er is ook een desktop-versie beschikbaar, maar de app is het handigst. Download de app in de Google Play Store of de Appstore.

Audiko Android    Zedge iphone gratis

Websites en apps

Er zijn natuurlijk nog veel meer apps en sites waar je gratis ringtones kunt downloaden. De site RingOn bijvoorbeeld. Hier kun je beltonen bestellen zonder abonnement. Hier vind je onder andere de leukste muzieknummers van dit moment. Een andere handige app voor gratis beltonen is Zedge. Deze app werkt ongeveer hetzelfde als Audiko. Met Zedge krijg je toegang tot verschillende ringtones. Stel ringtones en meldingen gemakkelijk in vanuit de app. Ook individuele contactringtones kun je toewijzen met Zedge. Deze gratis app is verkrijgbaar in de Google Play Store en Appstore.

zedge ios gratis Zedge gratis ringtones Gratis ringtones downloaden

Zedge Android gratis    Zedge iphone gratis

 

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee