Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

De beste gratis software

 

MMConvert
Soms kom je van die irritante bestanden tegen, die je niet zo gemakkelijk kunt afspelen of openen, omdat je er het goede programma niet voor hebt. Gelukkig zijn er handige programma’s om bestanden om te zetten in een andere bestandsextensie. MMConvert is een gratis programma om multimedia bestanden van extensie te veranderen, in een paar muisklikken. Gemakkelijk en snel geregeld dus. Heb je dus een filmpje waarvan je graag een mp3 wilt maken? Met MMConvert heb je het zo geregeld. Ook kun je videofragmenten hercoderen tot een degelijke divx. Het programmaatje kan alle codecs en formaten aan, wat je ook wilt converteren! (http://sourceforge.net/projects/mmconvert/)

Download MMConvert

Gratis Irfanview downloadenIrfanView
IrfanView is een snelle, kleine en compacte maar innovatieve gratis graphic viewer voor Windows. De tool draait op Windows 9x, ME, NT, 2000, XP, 2003 t/m Windows 8. Deze freeware tool is gratis voor niet commercieel gebruik, en naast simpel voor beginners erg krachtig voor professionals. Deze graphic viewer was de eerste viewer ter wereld en heeft een Multiple (animated) GIF support. Ook was het een van de eerste graphic viewers met Multipage TIF support en Multiple ICO support. Veel andere ontwikkelaars van graphic viewers hebben functionaliteiten van IrfanView gekopieerd en gekloond. Twijfel er dus zeker niet aan om IrfanView te proberen.

Download IrfanView

Gratis CCleaner downloadenCCleaner
CCleaner is dé gratis software tool, waarmee je jouw computer af en toe eens goed kunt afstoffen. Ongebruikte files en allerlei andere bestanden die je computer door de tijd heen verzameld heeft, worden verwijderd. Door CCleaner te gebruiken optimaliseer je jouw pc, en werk je aan de privacy van je systeem. Cookies en andere onbruikbare bestanden worden opgespoord en gewist door CCleaner, waardoor er ruimte vrij wordt gemaakt op je harddisk. Deze ruimte is waardevol en zorgt er ook voor dat je Windows systeem sneller kan werken. Ook interesse in een schone harddisk? CCleaner is gratig, snel en bevat uiteraard geen spyware of adware.

Download CCcleaner

ClipClip
Met de gratis tool ClipClip wordt knippen en plakken in Windows stukken eenvoudiger. Je kunt nu verschillende teksten, afbeeldingen of bestanden naar je clipboard kopiëren en deze dan opslaan, organiseren, delen en bewaren. Ook oude knipsels vind je razendsnel terug met de zoekfunctie. Wanneer jij regelmatig knipt en plakt, bijvoorbeeld tijdens je kantooruren, is ClipClip een haast onmisbare tool. De software is helemaal gratis!

K-lite Codec Pack
K-Lite Codec Pack is een verzameling codec en aanverwante tools. Een Codec is een Compressor-Decompressor, die wordt gebruikt voor het encoderen en decoderen (afspelen) van audio- en videobestanden. De K-Lite Codec Pack is een gebruiksvriendelijke oplossing voor het afspelen van al je filmbestanden, in de meest populaire formats, maar ook in sommige zeldzame formats. Het Codec Pack bevat een aantal DirectShow filters, VFW/acm codecs en tools. Codecs en DirectShow filters worden gebruikt voor het encoderen en decoderen van audio en video. Er zijn vier varianten verkrijgbaar. Naast basic is er ook de standard variant voor de gemiddelde gebruiker, de full variant met GraphStudioNext en extra filters. The mega variant is het meest complete pack, met codecs voor video encoding en editing.

Download Microsoft Security Essentials gratisMicrosoft Security Essentials: Antivirus
Een virusscanner is onvermijdelijk, aangezien een ongeluk in een klein hoekje zit. Voor sommige antiviruspakketten betaal je ontzettend veel, terwijl er ook veel goede gratis virusscanners zijn. Een voorbeeld daarvan is Microsoft Security Essentials. Een pakket voor Windows van Microsoft zelf. Deze is gratis te downloaden van de website. Vervolgens ben je beschermd tegen schadelijke software als virussen en spyware. Je krijgt real-time bescherming voor pc’s thuis of zakelijk voor kleine bedrijven. De interface van deze software tool is gemakkelijk te gebruiken en is ook gemakkelijk te installeren. De tool werkt efficiënt en draait op de achtergrond, waardoor ook tijdens het updaten je bescherming niet wordt onderbroken.

Microsoft Security Essentials

Download PDF creator gratisPDF Creator
Met PDF Creator kun je elk printbaar document omzetten tot een PDF-bestand, en nog veel meer andere formats. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je jouw Word document op een professionele manier kunt delen met anderen, door er een .pdf van te maken. Ook kun je je documenten met PDF Creator omzetten naar bestands-extensies als JPG, PNG, TIF en nog veel meer. Ook kun je verschillende documenten in een file samenvoegen met de PDF creator. Je kunt ook profielen maken, waardoor je bepaalde settings – die je vaak gebruikt – met een muisklik kunt toepassen op je documenten. Ook kun je automatisch opslaan met een volautomatische PDF printer. Met PDF Creator maak je het omzetten van bestanden naar PDF simpel!

PDF Creator

Download f.lux gratisF.lux
Irriteert het jou ook altijd dat je scherm een andere kleur heeft dan je zou willen? Of zie je anderen ’s avonds Whatsappen in een blauwe gloed? Of krijg je snel hoofdpijn van je computerscherm, omdat het licht zo fel is? Overdag ziet je scherm er goed uit, ze zijn namelijk ontworpen om er uit te zien als de zon. Maar, op sommige tijdstippen kijk je liever niet naar de zon. F.lux lost dit probleem op. Het zorgt ervoor dat je computerdisplay zich aanpast aan de tijd van de dag. Als zonlicht gedurende de dag, en zacht in de avond. F.lux zorgt ervoor dat je beter kunt slapen, en laat je computer er gewoon een stuk beter uit te laten zien. Want een fel scherm in het donker is niet goed voor je.

Download F.lux

Download Rescuetime gratisRescuetime
Kom jij ook wel eens achter de computer vandaan, zonder dat je bent toegekomen aan wat je allemaal moest doen? Rescuetime is de ideale tool om bij te houden waar je jouw tijd allemaal precies aan hebt besteed op de computer. Het is de ideale time management software voor het vinden van een ideale ‘work-life balance’. Veel mensen zijn snel afgeleid door de eindeloze mogelijkheden in het digitale leven. En het is gemakkelijk om je helemaal te verliezen in social media en andere online activiteiten. Rescuetime geeft je inzicht in je dagelijkse gewoonten op de computer, zodat je je in het vervolg beter kunt focussen op productiviteit.

Download Rescuetime

Download VLC player gratisVLC Media Player
VLC Media Player is een open source multimediaplayer en framework, dat gratis te downloaden is. Je kunt er de meeste multimedia bestanden mee afspelen. Natuurlijk kun je er al je dvd’s, audio-cd’s en vcd’s mee afspelen. Er kunnen ook verschillende streaming-protocols worden afgespeeld. VLC is een snelle, simpele en krachtige mediaspeler, die gemakkelijk te installeren en te gebruiken is. Je kunt er ook bestanden, disks, webcams en streams mee afspelen. Ook de meeste codecs kunnen ermee worden afgespeeld, zonder dat je codec packs nodig hebt. Voorbeelden van bestandsformaten zijn MPEG-2, WMV, MP3, DivX, H.264, MKV, WebM, en ga zo maar door.

Download VLC mediaplayer

Download Winrar gratisWinRAR
Soms wil je grote bestanden met iemand delen of doorsturen naar iemand. Je kunt dit doen met verschillende tools, maar je kunt dit nog gemakkelijker doen door de bestanden te comprimeren. Op die manier wordt de bestandgrootte teruggebracht en moet de ontvanger de bestanden simpelweg uitpakken om ze te kunnen inzien en gebruiken. WinRAR is een populaire en krachtige tool, waarmee je bestanden kunt comprimeren en uitpakken. De tool kan ook een data back-up maken en de data reduceren tot de grootte van een e-mail bijlage. WinRAR is een gratis tool, waarmee bestanden kunnen worden gecomprimeerd en uitgepakt met de bestandsformaten RAR en ZIP.

Download WinRAR

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee