Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis tattoo voor valentijn

07/02/2019 Gratis Diensten, Gratis Lifestyle
Gratis tattoo winnen

Was je eigenlijk van plan om dit jaar weer een boeket rozen of een doos chocolade voor je liefje te kopen? Dit jaar kun je hier verandering in brengen en kun je je geliefde verrassen met een absoluut uniek cadeau; een gratis valentijnstattoo!

Als je in aanmerking wil komen voor het scoren van een gratis tatoeage, zul je één van de dertien vestigingen van warenhuisketen Hudson Bay’s dienen te bezoeken en minimaal vijftig euro uitgeven in hun winkels. Dit zal waarschijnlijk geen probleem zijn met hun ruime assortiment in mode-, beauty- en homecollecties.

Houd er wel rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn en dat je minimaal 18 jaar oud dient te zijn. Dus, waar wacht je nog op? Snel naar een vestiging van Hudson’s Bay en laat de liefde voor jouw Valentijn voor altijd en eeuwig op jouw lichaam tatooeren.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Bespaar met zonne-energie

Doe de gratis wooncheck!
Meer wetenMeedoen