Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis visitekaartjes

 

Gratis visitekaartjes

Wanneer je net met een bedrijf of dienst begint, zijn gratis visitekaartjes natuurlijk een verstandige optie.

Niet zomaar een gratis visitekaartje

Je wilt natuurlijk niet een simpel visitekaartje, maar eentje die ook echt een goede eerste indruk achterlaat. De meeste drukkerijen gebruiken diverse soorten papier en ook de speciale toplagen maken je kaartje tot een ware eyecatcher. Je hebt keuze uit verschillende ontwerpen, waarvan er ongetwijfeld een aantal zullen aansluiten bij jouw stijl en bedrijf.
Wanneer je een mooi ontwerp hebt uitgekozen, bijvoorbeeld met een mooie abstracte zwarte achtergrond, een blauw design, of een specifiek design voor je diensten als vakman, beautyspecialist of coach, dan kan het maken van een persoonlijk kaartje pas echt beginnen.

Allereerst kun je het kaartje voorzien van je naam en je functie. Ook heb je twee adresregels om in te vullen en kun je verschillende contactgegevens invullen. Een telefoonnummer bijvoorbeeld, en een webadres waarop je (potentiële) klanten je website kunnen bezoeken. Ook e-mailadressen kunnen worden toegevoegd. Ook is er vanzelfsprekend plaats voor de bedrijfsnaam, die prominent op het kaartje wordt gezet. Hier kun je ook een boodschap onderzetten, een slogan of motto bijvoorbeeld.

Ook zijn er een hoop optionele mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld diploma’s en ervaring toevoegen aan de achterkant. Je kunt hier tekst toevoegen, en de verschillende teksten op het kaartje kun je zelf vormgeven. Kies bijvoorbeeld uit verschillende lettertypen en geef de letters zelf de kleuren die je wilt. Ook de lettergrootte kun je aanpassen. Zo past jouw tekst altijd precies mooi op het kaartje.

Vistaprint.nl

Vistaprint is de printspecialist waar je terecht kunt voor verschillende producten. Posters, spandoeken, fotoafdrukken en -producten en kaarten en uitnodigingen bijvoorbeeld. Ze staan bekend om de visitekaartjes van hoge kwaliteit, en er is dan ook veel mogelijk op het gebied van visitekaartjes voor jouw bedrijf. Verschillende mooie papiersoorten en een goede kwaliteit bedrukking in mooie kleuren, zorgen voor een visitekaartje dat gezien mag worden.

Op Vistaprint.nl vind je de leukste service voor het maken van professionele visitekaartjes. Je kunt altijd eerst een proefpakket bestellen. Hiermee kun je de kwaliteit van de kaartjes bekijken en voelen. Op een later moment kun je dan beslissen of je gebruik wilt maken van de betaalde diensten van Vistaprint. Je hebt dan immers een goed beeld van de printkwaliteit van Vistaprint gekregen.

Wat zit er in het gratis proefpakket?

Je ontvangt 8 verschillende visitekaartjes (inclusief Deluxe visitekaartjes), 3 verschillende formaten flyers en een 2-luikfolder.

Vistaprint heeft ook regelmatig acties met gratis producten. Een gratis spandoek of poster bijvoorbeeld. Kies hierbij uit een aantal standaard ontwerpen en make it your own! Vistaprint verzorgt ook digitale marketing!

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee