Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis vuurwerkbrillen

14/12/2017 Gratis Gezondheid, Gratis Producten
Gratis Pearle vuurwerkbril

Wist jij dat 160 mensen oogletsel hebben opgelopen door vuurwerk tijdens de jaarwisseling vorig jaar? Meer dan 40% van de slachtoffer stak zelf geen vuurwerk af, maar was slechts een omstander. Voorkom letsel aan je ogen en bescherm ze tijdens de vuurwerkperiode. Pearle deelt 70.000 gratis vuurwerkbrillen uit. Haal snel een exemplaar op.

Wat veel mensen niet beseffen is dat kijken naar vuurwerk bijna net zo gevaarlijk kan zijn als het zelf afsteken. Pearle deelt daarom al voor het vijfde jaar op een rij vuurwerkbrillen uit in december. Het dragen van een vuurwerkbril moet eigenlijk net zo vanzelfsprekend worden als het dragen van een autogordel. Onze ogen zijn zeer kostbaar en met een beschermende bril kun je een hoop narigheid voorkomen.

Het laatste wat je wil, is tijdens Oud & Nieuw een tripje maken naar het ziekenhuis. In het ergste geval krijg je te horen dat je blijvende schade hebt en je zicht voor altijd kwijt bent. Vergeet dus niet om een vuurwerkbril af te halen bij een Pearle vestiging bij jou in de buurt.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee