Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis website maken

 

Gratis website maken

In dit 3.0-tijdperk is een gratis website maken nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een paar – vrij simpele – drukken op de knop, ben je zo de beheerder van je eigen stukje internet. Een stukje internet waar je vrij bent om te plaatsen wat je wilt, hoe je het wilt en wanneer je het wilt. Een website over je poëzie-albumverzameling? Een weblog over de eerste verjaardag van je teckel? Of wat dacht je van een online dagboek over je backpacktrip? Alles is mogelijk. De enige grens is je eigen inspiratie. En het leukste is; het is nog gratis ook!grati

Maak gratis je eigen website

SimpSite


Een grote aanbieder voor het maken van een gratis website, is SimpSite. SimpSite is meerdere malen gekozen tot beste internetservice in hun categorie. Kies een schuilnaam (die wordt tevens je domeinnaam, denk aan ‘hallohierbenik. Simpsite.nl’) en creëer je eigen stukje internet. Gratis! Voeg een achtergrond toe, een contactformulier, een foto-album, wat informatiepagina’s; gebruik je creativiteit.

Hulp nodig? Check hier de tutorial:

Gratis website maken

JouwWeb


JouwWeb heeft al meer dan een miljoen gebruikers geholpen aan hun (eerste) gratis website. De gebruiksvriendelijke website-builder maakt het mogelijk om binnen een handomdraai je website te maken en te onderhouden. Je hebt de keuze uit veel professionele designs en kunt zelfs een eigen webshop met iDEAL-integratie beginnen. De inhoud van je pagina’s pas je aan door het gewoonweg in te vullen. Een andere kop? Een andere menuknop? Een andere voetnoot? Pas het aan en gebruik je fantasie!

Kijk hier wat je allemaal kunt doen met JouwWeb:

Gratis website maken

Webklik 

Webklik is een autoriteit op het gebied van webbuilding. Al 395.000 mensen gingen je voor met hun geheel gratis website. Zonder reclame, zonder poespas; gewoon een goede, gratis website.

Het systeem is ook hier erg simpel; kies je gebruikersnaam, lay-out en ga aan de slag met je webpagina’s. Je krijgt overal ondersteuning bij en hoeft geen verstand te hebben van HTML. Met 25 MB aan capaciteit is er ruimte te over om je hersenspinsels, verhalen en foto’s kwijt te kunnen. Probeer het eens!

Hulp nodig? Bekijk hier een korte introductievideo:

Gratis website maken

Wix

Een andere goede websitemaker is Wix. Hiermee maak je eenvoudig een gratis website. Maak gebruik van door designers ontworpen templates en een grote collectiie afbeeldingen. Je bouwt je eigen website makkelijk door blokken of afbeeldingen te slepen en neer te zetten. Je hoeft dus geen technisch wonder te zijn om een mooie website te maken. Eigenlijk kun je in vijf simpele stappen al een website in elkaar zetten.

  1. Log in of registreer voor een account.
  2. Kies een categorie.
  3. Kies uw template.
  4. Bewerk en sla uw wijzigingen op.
  5. Publiceer uw website.

En dat was het!

Bekijk de video en leer meer over Wix:

Tip: op het Youtubekanaal vind je een tutorial voor bijna alles! Bekijk hoe je stap voor stap je jouw site publiceert, foto’s uploadt, buttons toevoegt of aanpast en nog veel meer.

Gratis website met Wix

 

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Loading...
Nieuwsbrief

Voucher winnen?

Wekelijks een overzicht van alle acties + kans op een gratis bioscoopbon of mediamarkt voucher t.w.v € 25?

Beste aanbiedingen

Gratis naar El Clásico

Incl. vluchten, hotel en transfer!
Meer wetenDoe mee

Gratis Lotto gelukslot

Speel gratis mee voor de Jackpot!
Meer wetenMeedoen

Win een e-bike t.w.v. € 2400

Beantwoord slechts 4 vragen!
Meer wetenDoe mee