Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis website maken

 

Gratis website maken

Anno 2018 kunnen we niet meer zonder internet. We gebruiken het overal voor en vrijwel alles is wel online te vinden. Wist jij al dat het best eenvoudig is om beheerder te worden van je eigen stukje internet? Een website of blog is namelijk zo gemaakt! En het fijne is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Start bijvoorbeeld een blog met je reisverhalen of deel jouw favoriete recepten met de rest van de wereld. Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding en een pc of laptop. En hoe zit het dan met de kosten? Daar hoef je je geen zorgen over te maken, want een website maken is in veel gevallen helemaal gratis.

 

Maak gratis je eigen website

SimpSite

Heb je een idee voor een website? Dan kun je er kosteloos eentje maken met SimpSite. Je kiest eerst voor een naam (dit wordt ook je domeinnaam) en met een paar muisklikken is jouw website gemaakt. Vervolgens kun je een mooie achtergrond kiezen, tekst erop zetten, foto’s toevoegen en verschillende andere elementen naar je website slepen. Vind je het ontwerp na verloop van tijd niet meer mooi? Dan kun je het eenvoudig aanpassen. Het fijne aan SimpSite, is dat jouw website direct geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten zoals de smartphone en tablets.

Hulp nodig? Check hier de tutorial:

Gratis website maken

JouwWeb


JouwWeb heeft al veel gebruikers geholpen aan gratis website. De gebruiksvriendelijke website-builder maakt het mogelijk om binnen een paar minuten een mooie website te maken. Je hebt de keuze uit veel professionele designs en kunt zelfs een eigen webshop met iDEAL-integratie beginnen. Wil je iets uploaden of aanpassen? Dat kan! Het menu spreekt voor zich en je hebt geen voorkennis nodig om de site te gebruiken.

Kijk hier wat je allemaal kunt doen met JouwWeb:

Gratis website maken

Jimdo

Met Jimdo maak je snel en kosteloos een eigen website. Gratis is in dit geval ook echt gratis. Dat betekent dat je ongelimiteerd gebruik kunt maken van het gratis pakket zonder verborgen kosten. Ga dus vandaag nog aan de slag met je reisblog, zakelijke website of portfolio. Een account maken is eenvoudig en je kunt je zelfs aanmelden met behulp van Facebook of Google. En heb je hulp nodig? Op het officiële kanaal vam Jimdo vind je veel handige tutorials om je op weg te helpen.

Wix

Een andere goede websitemaker is Wix. Hiermee maak je eenvoudig een gratis website. Maak gebruik van door designers ontworpen templates en een grote collectiie afbeeldingen. Je bouwt je eigen website makkelijk door blokken of afbeeldingen te slepen en neer te zetten. Je hoeft dus geen technisch wonder te zijn om een mooie website te maken. Eigenlijk kun je in vijf simpele stappen al een website in elkaar zetten.

  1. Log in of registreer voor een account.
  2. Kies een categorie.
  3. Kies uw template.
  4. Bewerk en sla uw wijzigingen op.
  5. Publiceer uw website.

En dat was het!

Bekijk de video en leer meer over Wix:

Tip: op het Youtubekanaal vind je een tutorial voor bijna alles! Bekijk hoe je stap voor stap je jouw site publiceert, foto’s uploadt, buttons toevoegt of aanpast en nog veel meer.

Gratis website met Wix

 

Bekijk ook deze leuke aanbiedingen

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Maak kans op gratis Staatsloten

Speel mee met de Staatsloterij!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Voor alle jonge LEGO-fans!
Meer wetenDoe mee

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen