Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis Yakult Factory rondleiding + goodiebag

01/12/2017 Gratis Levensmiddelen, Gratis Vrijetijdsbesteding
Gratis rondleiding Yakult

Je hebt ongetwijfeld Yakult in de schappen van diverse supermarkten zien liggen of misschien heb je het zelfs al geproefd . Wist je al dat dit Japanse zuiveldrankje grotendeels wordt geproduceerd in een fabriek in Almere? Jij kunt de Yakult Factory nu kosteloos bezoeken. Je bent van harte welkom voor een gratis rondleiding!

Kom deze winter kijken en proeven bij de Yakult Factory. Tijdens de rondleiding kom je alles te weten over de fascinerende geschiedenis en het productieproces van Yakult. Je krijgt natuurlijk ook de mogelijkheid om dit heerlijke drankje te proeven. In de decembermaand zijn alle rondleidingen bovendien extra feestelijk en krijgt iedereen een heerlijke traktatie. Na afloop ga je naar huis met een goedgevulde goodiebag.

Het totale programma duurt 1,5 uur. Lijkt dit jou een leuk uitje? Kies dan een voorkeursdatum uit om plekken te reserveren. De deuren van de Yakult Factory zijn tot eind februari geopend.


Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen