Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Benzineprijzen?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met benzineprijzen te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Consumind

Het leven is enorm prijzig, vind je ook niet? Vooral als je ook nog leuke activiteiten wilt ondernemen in je vrije tijd. Gelukkig maak jij nu kans op een dagje uit t.w.v. € 200!

Stijgende energiekosten, zorgkosten, benzineprijzen en ga zo maar even door… Alles wordt steeds duurder. Veel mensen houden nauwelijks geld over voor gezellige dagjes uit. Hoe zit het met jou? Beantwoord 4 gemakkelijk aanklikbare vragen over de betaalbaarheid van een dagje uit en maak als dank voor jouw mening kans op een dagje uit naar keuze. Ook krijg je telefonisch advies van Consumind over jouw vaste lasten. En dat geheel kosteloos en vrijblijvend.

Zeker de moeite waard dus. Kom er snel achter hoe jij geld bespaart en wie weet word je ook nog eens getrakteerd op een dagje weg!

Tank met korting en win een gratis tankbeurt t.w.v. € 60

Aanbieding afgelopen 10/02/2018 Geen categorie
tanken met korting

Tanken doet pijn in de portemonnee. Vooral nu de hoogste literprijs in 2,5 jaar is bereikt. Gelukkig is er een manier om de schade te beperken. Wil jij altijd tanken met korting? Vraag dan vandaag nog de gratis tankkaart van United Consumers aan en start met besparen!

Met de tankkaart tank je voordeliger bij meer dan 600 tankstations in Nederland. Je korting wordt binnen 24 uur bijgeschreven in je persoonlijke kortingstegoed. Het bedrag dat je hebt gespaard, kun je op ieder gewenst moment op je rekening laten storten.

Maak jij vóór 1 april gebruik van je tankkaart? Dan maak je automatisch kans op een van de tien gratis tankbeurten t.w.v. € 60! Genoeg redenen dus om een tankkaart aan te vragen.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
tankpas

Wanneer jij de nodige kilometers met je auto maakt, zul je ongetwijfeld wel eens met een diepe zucht de benzineprijzen bekijken. Gratisproduct wil je een beetje op weg helpen om je tankkosten onder controle te houden.

Want wanneer je nu een gratis tankkaart aanvraagt van United Consumers, bespaar je iedere tankbeurt. Dat is minstens 6 cent per liter, maar voor benzine en dieselverbruikers loopt dat regelmatig op naar 10 cent per liter. Bij LPG verbruikers zelfs tot 20 cent!

Vraag een gratis tankkaart aan en profiteer van korting bij meer dan 600 tankstations in Nederland. Je korting wordt op je pas berekend en je kunt deze op ieder gewenst moment op je rekening laten storten. Dat scheelt behoorlijk op jaarbasis!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win € 450 bol.com shoptegoed

Zo blijf jij wel warm deze winter!
Meer wetenMeedoen

Win een dagje uit

T.w.v. maar liefst € 200!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Win een voucher t.w.v. € 100!
Meer wetenAanvragen

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen