Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Boek?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met boek te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Roman

Je bent heus niet de enige die door zijn/haar leesvoer heen is. Daarom hebben wij gratis romans voor je gevonden!

Bij Harlequin mag je deze maand in totaal 4 romans als e-book uit de Bouquet reeks kosteloos downloaden. Deze kun je op je gemakje lezen op je iPad, Tablet of e-book reader. Elke week wordt er een nieuwe roman onthuld. Momenteel staan ‘Riskant voorstel’ van Kate Hewitt en ‘Ontbrandende hartstocht’ van Lynne Graham op je te wachten.

Ben je benieuwd welke andere 2 romans nog worden onthuld? Houd de pagina dan zeker even in de gaten. Voor nu alvast veel leesplezier!

Bookchoice

Ben je door al je leesvoer heen? De maandelijkse selectie van Bookchoice sleept je er weer even doorheen. Je kunt direct beginnen met het lezen van 8 gratis boeken!

Bij Bookchoice worden lezers iedere maand verrast met de meeslependste boeken in populaire genres, zoals thrillers, romans, literatuur en non-fictie. Zodra je ze gedownload hebt, zijn ze helemaal van jou. Zo bepaal je zelf wanneer je ze leest of luistert.

Er zit dus voor ieder wat wils tussen. Ga op de pagina naar ‘Verzilver‘ en gebruik de actiecode ‘VEB5GKA45F’, download de nieuwe boeken en genieten maar!

Doeboek

Zelfs de ING snapt dat het binnen zitten nu wel aardig begint te vervelen. Daarom komen ze met hun zelfgemaakte gratis knutselboek!

Hiermee knutsel je jouw eigen spaarpotje in elkaar, speel je Geld Memory met unieke ING geldbriefjes, zet je je hersenen op scherp met een spelletje ‘Wat hoort bij elkaar?‘ en zoek je de acht verschillen in hun zoekplaatje.

Ook als je bij een andere bank zit, kun je dit doeboek kosteloos downloaden en uitprinten. Hier ben jij wel even zoet mee!

Sesamstaat e-books

Je bent vast en zeker opgegroeid met Sesamstraat. Zo had je lol én leerde je nog wat van de taal bij ook. Laten we er voor jouw kind(eren) een schepje bovenop doen met de gratis 80 Engelse e-books!

In deze kinderboeken trekt Elmo op avontuur uit. Ook andere welbekende personages, zoals Cookie Monster spelen een grote rol. Zo leert jouw dochter en/of zoon gelijk een vreemde taal. En dat op een laag pitje én met plezier.

Lijkt dit jou wat? Neem dan vooral een kijkje tussen de verschillende boeken, want je kunt ze direct downloaden en beginnen met voorlezen. Roep jouw kindje(s) er dus maar snel bij!


E-prentenboek

Het is niet gemakkelijk om de corona-situatie aan kinderen uit te leggen. Daar heeft schrijfster Petra van Dreumel nu iets op bedacht met haar gratis e-prentenboek!

In haar boek ‘Het supersaaie-spannende-samen-alleen-zijn avontuur’ wordt op een speelse manier duidelijk gemaakt wat er met de wereld aan de hand is. Er wordt vooral gefocust op wat de kids daarbij mogen voelen en dat er in iedere situatie ook iets moois te ontdekken is.

Met dit prachtige e-boek krijgen zowel jij als jouw kinderen een lading positiviteit binnen. Zeker een aanrader, dus deel het ook zeker even met anderen die wat extra duidelijkheid en geluk goed kunnen gebruiken!

Klusjes thuis

Een deur die klemt? Een houten meubel dat beschadigd is? Dankzij het gratis 1001 Reparaties in huis e-book kun jij die dure vakman gedag zeggen.

In dit boek vind je basiskennis over gereedschap, materialen en hoe je veilig te werk gaat. Stap voor stap worden welbekende klussen uitgelegd incl. handige tekeningen en foto’s. Dit boek is dus bestemd voor iedereen die thuis graag – met goed resultaat – de handen uit de mouwen steekt!

Bij bestelling van het e-book ontvang je een linkje via de mail. Deze kun je max. 5 keer openen, dus je kunt ‘m ook doorsturen naar een aantal vrienden die ook graag klussen.

Boekenweek 2020

Deze week vindt de 85ste Boekenweek plaats. Dat betekent uiteraard een nieuw Boekenweekgeschenk. Ben jij benieuwd welk boek dit maal in de spotlights staat? Daarbij heeft NS traditiegetrouw een cadeautje voor je klaarstaan: een gratis dag reizen met de trein!

Het thema van Boekenweek 2020 is ‘Rebellen en Dwarsdenkers’. Tijdens deze week krijg je bij besteding van €15 aan Nederlandstalige boeken het Boekenweekgeschenk cadeau van je boekverkoper. Het boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Annejet van der Zijl. En van de NS krijg je een extra cadeau: op zondag 15 maart reizen lezers gratis met de trein op vertoon van het Boekenweekgeschenk Leon & Juliette.

Waar vind je nog de tijd voor een goed boek? Waar kun je nu nog rustig lezen? Precies, je ideale leesstoel staat in de trein. Laat deze leuke actie dus niet aan je voorbij gaan!

Geldtips e-book

Geld overhouden aan het einde van de maand, dat willen we allemaal wel. Veel van ons hebben echter wel een extra zetje in de goede richting nodig. Gelukkig is daar het gratis geldtips e-book!

Het digitale boekje bevat ruim 50 tips om geld te besparen én te verdienen. Na eenvoudig jouw eigen gratis SpaarActief account te activeren, kun je het e-book direct lezen. Daarnaast staan er nog een aantal cadeautjes voor je klaar. Zo krijg je hoge cashback kortingen bij meer dan 1.500 webshops.

Om het helemaal af te maken, krijgen de eerste 50 aanmelders een extra cadeautje. Wat deze verrassing is? Daar kom je maar op één manier achter, dus zorg dat jij bij de snelsten hoort! 

Boekstartkoffer

Als je baby ongeveer 3 maanden is, krijg je van de gemeente een leuke verrassing. Namelijk een speciale waardebon voor het gratis BoekStartkoffertje!

In het BoekStartkoffertje zitten twee leuke boekjes met daarbij handige voorleestips en een bijpassende boekenlegger. De boekjes wisselen ieder half jaar. Je kunt o.a. Dikkie Dik, kleurboeken, Kikker! en Nijntje verwachten. Geen enkel kind die dit niet leuk vindt, toch?

Ga met de waardebon naar een deelnemende bibliotheek bij jou in de buurt, maak je baby lid en ontvang zo het gratis BoekStartkoffertje. Jij en je baby zullen samen de leukste kinderboeken ontdekken, dus kijk snel bij welke bieb jij terecht kunt!

Rutger Bregman

Eind januari dringt zich toch altijd één herinnering weer op. Vooral bij Zeeuwen. Daarom wil je het interessante gratis exemplaar van ‘Het water komt‘ niet mislopen!

De grote inspiratiebron van dit boek van Rutger Bregman is de Watersnoodramp van 1953. De duiken bleken niet bestand tegen de samenloop van een hoge winddruk en heel hoog water. De gevolgen zijn bekend. Daarom wordt juist in deze tijd dit boek door bestsellerauteur Bregman gelanceerd. Hij vraagt hiermee aandacht voor de gevolgen van de stijging van de zeespiegel en vraagt zich af of we er momenteel wel genoeg aan doen.

Dit boek laat je zien dat wij daadwerkelijk het tij kunnen keren. Dit verhaal gaat iedere Nederlander aan, daarom geven De Correspondent en de Nationale Postcode Loterij dit boek cadeau aan iedere geïnteresseerde. Vraag dus snel een exemplaar aan, lees en/of luister ernaar en vooral: geef het door!

Welkomstgeschenk

Slaap kindje slaap… Daar buiten loopt een schaap…
Hij komt mij speciaal een welkomstgeschenk geven… Mama, papa, haal mijn gratis boek dus maar snel even

Welkom! is een initiatief van de Nederlandse boekhandels. Kersverse ouders met baby’s tot 3 maanden halen gratis een welkomstgeschenk op, oftewel een geschenkboek. Momenteel is dit ‘Slaap kindje slaap’. In dit prentenboek vind je 12 welbekende liedjes, prachtig geïllustreerd door Marijke ten Cate. Toon het geboortekaartje en inschrijfbewijs van je baby om ‘m kosteloos mee te mogen nemen. Alleen de ouder zelf mag dit doen. Om de zoveel tijd wordt er een nieuw boek cadeau gegeven. Er geldt uiteraard één per kind.

Ken jij iemand die net bevallen is of heb je zelf een kleintje op komst? Vergeet dan niet eventjes langs de boekhandel te gaan.

Hardlopen

Summer bodies are made in winter. Dus hoog tijd om die hardloopschoenen weer tevoorschijn te toveren en een stuk te gaan joggen! Het gratis hardloopboekje van Natuurmonumenten maakt het allemaal nóg een stuk leuker.

In dit boekje vind je 5 schitterende hardlooproutes in de regio naar jouw keuze. Deze zijn samengesteld door boswachters en de professionele hardlooptrainer David Knappstein. De routes zijn opgesplitst in licht en zwaar; en kort en lang. Je zult belanden langs kronkelige rivieren, over mulle zandvlaktes, of door uitgestrekte weilanden en prachtige heidevelden.

Het is zeker de moeite waard om hier eens doorheen te bladeren. Zo ontdek je nog eens wat én kijk jij jezelf het gehele jaar trots in de spiegel aan.

bol.com

Dol op lezen, maar wil je simpelweg geen geld aan de kant schuiven voor een boek? Download dan gratis e-books van bol.com!

Boeken kunnen nogal prijzig zijn. Wat dacht je van exemplaren van de gebroeders Grimm, William Shakespeare en Charles Dickens? Je wilt ze, maar ze zijn zeker niet goedkoop. Gelukkig kun jij deze nu – samen met tientallen andere boeken – gratis lezen. Je downloadt ze gemakkelijk in epub-formaat.

Bekijk snel het interessante assortiment aan e-books in zowel het Nederlands als in het Engels, en ga even zitten voor jouw favoriet(en). Veel leesplezier alvast.

Boek lezen

Vraag jij je nog af altijd af of voorlezen daadwerkelijk zo belangrijk is voor jouw kind(eren)? Ja, écht! En jij maakt nu kans op iedere maand nieuwe (voor)leesboekjes 12 maanden lang.

Voorlezen is niet alleen leuk; het zorgt ook voor een diepere band tussen ouder en kind. Daarnaast geeft het jouw kind een voorsprong en meer zelfvertrouwen. Al helemaal als je op jonge leeftijd begint. Lezen is namelijk één van de belangrijkste vaardigheden op school. Als je kind merkt dat dit prima lukt, helpt dit om steviger in zijn/haar schoenen te staan.

Ook helpt het de kids om sneller in slaap te vallen. Fijn, want jij verdient ook wel wat rust aan het einde van de dag! Doe dus vlug mee met het Nationaal Voorlees Onderzoek 2019 en win een jaar lang elke maand gloednieuwe (voor)leesboekjes.

Kerst-cd adventskalender

Ga je dit jaar weer voor kerstsokken als cadeau – of ben je nu toch wel eens toe aan iets originelers? Je kunt nu alvast een cadeautje uitkiezen: een gratis kerst-cd of adventskalender!

Kerstmis draait om gezelligheid en delen. Zo denkt ook Kerk in Actie hierover. Daarom ontvang jij de kerst-cd ‘Immanuel‘ van Reni en Elisa Krijgsman. Hierop staat een album vol warme kerstnummers. Óf je kiest voor het sfeervolle boekje ‘Geef licht‘ speciaal voor kinderen en hun ouders. Hierin vind je inspiratie voor elke dag in de vorm van o.a. verhalen, liedjes en gebeden.

Heb jij al iemand in gedachte aan wie je één van deze verrassingen wilt schenken? Of wil je dit maal een presentje aan jezelf geven? Hoe dan ook, bestel jouw favoriet voordat het te laat is.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een elektrische fiets

Dit scheelt je veel tijd en moeite!
Meer wetenMeedoen

Gratis ‘Oranje Boven’ munt

Wissel jouw € 2 nu in!
Meer wetenMeedoen

Win een jaar gratis dierenvoeding

Of bol.com cadeaubon t.w.v. € 450!
Meer wetenAanvragen

Gratis PuzzelBrein boekje

Maak kans op € 20.000!
Meer wetenMeedoen