Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Deelname?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met deelname te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Gratis deelname + shirt + goodiebag

Ben jij al een beetje in vorm voor de zomer? Hoe dan ook wil je dit niet missen, want deelname voor de RDAM ASICS RUN is gratis! Ook ontvang je een gratis ASICS shirt + goodiebag.

Deze loop wordt een toffe zomeravondrun naar de nieuwe ASICS store in het Rotterdamse centrum. Je kunt je inschrijven voor 3 afstanden: 7, 12 of 17 km. De enige voorwaarde is dat je een vast tempo van 10 km/uur kan lopen én loopt in het gratis ASICS shirt dat je bij aanvang van de loop ontvangt. Er zal geen startschot, finishlijn of persoonlijk startnummer zijn. Het gaat enkel om het plezier. En als je ‘m uitloopt, ontvang je ook nog eens een extra goodiebag.

Schrijf je snel in, want er is een max. aantal deelnemers van 200. Zorg er dus vandaag nog voor dat jij straks dat gratis shirt + leuke, volle goodiebag in handen mag nemen!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Burger King

Na een heerlijk dinner kan een toetje natuurlijk niet ontbreken. Denk jij er ook zo over? Haal dan een gratis ijshoorntje bij Burger King!

Als je bij Burger King gaat eten, bewaar de kassabon dan goed. Hier staat namelijk een restaurantnummer op. Vul deze in en begin aan de online enquête. Als dank voor jouw mening kun je een gratis softijsje ophalen.

Heb jij ook al trek gekregen? Deel dan snel jouw ervaring met Burger King en haal jouw gratis ijsje op!

Cadeaupas

Woon je in de buurt van een Nederlandse IKEA winkel? Schrijf je dan in voor een huisbezoek en ontvang een gratis IKEA Cadeaupas t.w.v. € 25!

Een huisbezoek wordt uitgevoerd door 2 IKEA medewerkers en duurt gemiddeld 1 tot max. 1,5 uur. Er worden enkele foto’s van je interieur genomen. Verder wordt er een kort interview over de activiteiten en de inrichting van de verschillende ruimtes in je woning afgenomen. Als dank van deelname ontvang je na de afronding van het huisbezoek de cadeaupas.

Vind jij het geen probleem om een uurtje van je tijd op te geven – en wil je er wat aan verdienen? Meld je dan nu aan en deel je huis met IKEA.

Cecil waardebon

Wat denk jij van shoppen? Deel je mening en ontvang direct een Cecil waardebon t.w.v. €10!

Als dank voor je deelname aan de enquête van Cecil ontvang je direct € 10 die je in de CECIL webshop kunt inwisselen. De waardeboncode zal geldig zijn t/m 19 mei. Echter raden we je wel aan om ‘m vóór 28 april te gebruiken, want dan maak je ook nog eens kans op een Cecil cadeaubon t.w.v. € 250.

Met al dit geld kun je zeker weten de perfecte outfit scoren. Vul nu de enquête in en ontvang direct gratis shoptegoed.


Essent

Heb jij enig idee hoeveel watt jouw producten gebruiken? Juist, wij ook niet. Doe vooral toch een gokje, want je maakt nu kans op 3 maanden aan energie t.w.v. € 350!

Op de website van Essent staat nu een quiz over energiegebruik. Je hoeft enkel te gokken hoeveel watt de 6 verschillende producten gebruiken. Goed of fout maakt niets uit: door je gegevens in te vullen maak je hoe dan ook kans op gratis energie voor 3 maanden. Hierbij leer je ook nog eens energie en geld te besparen voor in de toekomst.

Klik snel op de knop en bevestig je deelname aan de quiz. Wie weet houd jij de komende maanden wat extra geld over!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.


Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een elektrische fiets

Dit scheelt je veel tijd en moeite!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Win een voucher t.w.v. € 100!
Meer wetenAanvragen

Gratis Goossens woonmagazine

Win jouw droominterieur!
Meer wetenMeedoen

Gratis toekomstvoorspelling 

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen