Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Elektriciteitsrekening?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met elektriciteitsrekening te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Bespaar geld

Energieleveranciers verdienen miljoenen aan ‘slapers’. Dit zijn klanten die nooit overstappen, maar die jaar in en jaar uit bij dezelfde energiemaatschappij blijven. Heb jij ook al jarenlang hetzelfde contract? Dan is de kans groot dat je onnodig veel geld kwijt bent voor gas en stroom. Doe nu de gratis tariefcheck en verlaag je rekening!

De medewerkers van Besparenkan helpen je graag om honderden euro’s te besparen. Dit kan wel oplopen tot € 350! Er wordt kosteloos voor je bekeken wat het laagste tarief is voor jouw situatie. Wil je eventueel overstappen? Ook dat wordt gratis voor je geregeld. Ideaal, vind je ook niet?

Vraag vandaag nog een gratis tariefcheck aan!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
energierekening

Schrik jij ook wel eens van de energierekening? Vooral na de zomermaanden gaat het soms enorm hard. Het kacheltje moet weer aan, we gebruiken meer lampen en we zitten veel binnen.

Bij Consument Centraal komen ze voor je op. Deze organisatie houdt de (grote) energiemaatschappijen nauwlettend in de gaten en checkt of er voor hun leden wellicht een (veel) betere deal in zit.

En daarom kun je al snel flink besparen – soms tot wel € 360 euro op jaarbasis. Schrijf je gratis in, doe een gratis en vrijblijvende check en wanneer blijkt dat jij teveel betaalt, mag je zelfs gratis overstappen. Ideaal toch?

energie

Als er iets onoverzichtelijk is, zijn het wel de tarieven van de grote energiespelers. Veel mensen betalen te veel voor energie, maar weten ook niet echt waar ze het dan wel moeten halen.

Bij Alles Over Besparen hebben ze daar een tool voor ontwikkeld en die willen ze gratis met je delen. Je kunt daardoor flink besparen op je energierekening. Of je komt er wellicht achter dat je al goedkoop energie hebt.

Altijd even het checken waard, toch? Wil jij de actuele energietarieven in een keurig overzicht in je mailbox? Laat dan even je gegevens achter. Uiteraard zit je nergens aan vast. De check is geheel vrijblijvend.

Vastelastenbond

Als er iets is dat ons kan frustreren, is het wel de prijs van energie. Prijzen lijken constant te worden gewijzigd en aangepast en voor je het weet is jouw goede deal plots waardeloos.

De Vastelastenbond springt voor jou in de bres. En dat kan je veel geld besparen. Liefst 70.000 leden gingen je voor en zij beoordeelden dit initiatief met een 8,9. Wellicht mede door het feit dat zij tot 30% besparen op de rekening.

En dat niet alleen. De bond is ook verdediger van jouw rechten en onderhandelt namens haar leden over nieuwe prijzen. Bovendien kun je deze 3 jaar vast laten zetten. Geen verrassingen dus. Schrijf je in, kijk gewoon zelf even wat je kunt besparen en dan laten we een ‘ja’ of ‘nee’ gewoon aan jou.Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Maak kans op gratis Staatsloten

Speel mee met de Staatsloterij!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Voor alle jonge LEGO-fans!
Meer wetenAanvragen

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen