Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Kinderen?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met kinderen te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Nutricia

Bij Nutricia weten ze wat jouw kind nodig heeft. En al deze informatie en meer delen ze met hun leden. Nu ontvang je zelfs een gratis knuffelkonijn knuffeldoekje als cadeau!

Tijdens de 1000 eerste dagen van jouw zoon en/of dochter staat Nutricia voor je klaar. Hun platform bevat alle informatie en tools om je hier zo goed mogelijk bij te ondersteunen. Denk hierbij aan extra informatie over hun producten, praktische tips en een leuke verrassing.

Wij hebben die verrassing alvast verklapt, maar jouw kindje weet hier nog niets van af. Zorg dus zeker even dat je je aanmeldt en maak jouw zoon en/of dochter straks dolgelukkig met dit schattige knuffeldoekje!

Wenskaart

Juist in deze tijd is het extra belangrijk om te laten weten dat je voor iedereen klaarstaat. Doe dit vooral met een gratis kaartje van Make-A-Wish!

Make-A-Wish laat de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling gaan. Vanwege de coronacrisis gaan deze wensen, waar kinderen vaak maandenlang naar uitkijken, nu misschien nog niet door. Daarom is een kaartje om te laten weten dat je aan ze denkt wel op z’n plaats, niet?

Een eenvoudige boodschap, recht uit het hart: “Ik denk aan jou”. Vier woorden die in deze tijd extra betekenis hebben. Als jij ook achter dit initiatief staat, neem dan zeker even de tijd om een kaartje kosteloos op te sturen!

Kinderboek

Speciaal voor kinderen van de basisschool brengt Feenstra een gratis kinderboekje uit. Neem jij jouw dochter en/of zoon ook mee in de avonturen van Felix en Floor Feensta?

In een serie kinderverhalen laat Feenstra kinderen al op jonge leeftijd zien dat duurzame energie de toekomst heeft. Deze verhalen zijn gebundeld in het gratis aan te vragen boekje ‘Felix en Floor Feenstra en hun spannende zoektocht naar schone energie’.

Ze stellen in totaal 10.000 boekjes beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Heb je liever het boekje in digitale vorm? Het e-book is ook eenvoudig aan te vragen.

Vrijheidsbloem
Hoe herdenk je op 4 mei met kinderen? Dit is een vraag waar veel (thuis)docenten en ouders mee zitten. Daarom is het initiatief van de gratis vrijheidsbloem opgezet.

Op de plek waar normaal gesproken ieder jaar duizenden kinderen met hun ouders samenkomen tijdens de Nationale Kinderherdenking 4 mei, wordt dit jaar het allergrootste eerbetoon gecreëerd. Dit jaar wordt er ruimte gemaakt in Madurodam voor duizenden bloemen. Namens ieder kind een bloem, met daarbij een vrijheidswens voor Nederland.

Op 5 mei, onze Nationale Bevrijdingsdag, worden al deze wensen over Nederland verspreid. Zo geven we de vrijheid van kinderen uit Nederland, door aan andere generaties in Nederland. En bieden we een stukje hoop voor de toekomst.Meedoen aan het allergrootste eerbetoon van kinderen is gratis. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden voor een bloem en een vrijheidswens opgeven. Doen dus!


Sesamstaat e-books

Je bent vast en zeker opgegroeid met Sesamstraat. Zo had je lol én leerde je nog wat van de taal bij ook. Laten we er voor jouw kind(eren) een schepje bovenop doen met de gratis 80 Engelse e-books!

In deze kinderboeken trekt Elmo op avontuur uit. Ook andere welbekende personages, zoals Cookie Monster spelen een grote rol. Zo leert jouw dochter en/of zoon gelijk een vreemde taal. En dat op een laag pitje én met plezier.

Lijkt dit jou wat? Neem dan vooral een kijkje tussen de verschillende boeken, want je kunt ze direct downloaden en beginnen met voorlezen. Roep jouw kindje(s) er dus maar snel bij!

Efteling

Onderwijs thuis is zo leuk als je het zelf maakt voor je kinderen. En geloof ons, ze kunnen straks hun lol niet op met de gratis leskaarten van de Efteling!

Deze kaarten download je gewoon kosteloos op hun website. Zo helpt Klein Duimpje jouw dochter en/of zoon met rekenen, vertelt de Sprookjessprokkelaar over de geschiedenis en kenmerken van sprookjes, rijmt Fakir er een eind op los, en ga zo maar even door. Alle schoolvakken komen aan bod.

Hiermee leggen de kids zelfs een kleine toets af als ze dat willen. Ook de antwoorden zijn te vinden (onderaan de pagina). Dit wordt pas écht plezierig leren voor ze!

E-prentenboek

Het is niet gemakkelijk om de corona-situatie aan kinderen uit te leggen. Daar heeft schrijfster Petra van Dreumel nu iets op bedacht met haar gratis e-prentenboek!

In haar boek ‘Het supersaaie-spannende-samen-alleen-zijn avontuur’ wordt op een speelse manier duidelijk gemaakt wat er met de wereld aan de hand is. Er wordt vooral gefocust op wat de kids daarbij mogen voelen en dat er in iedere situatie ook iets moois te ontdekken is.

Met dit prachtige e-boek krijgen zowel jij als jouw kinderen een lading positiviteit binnen. Zeker een aanrader, dus deel het ook zeker even met anderen die wat extra duidelijkheid en geluk goed kunnen gebruiken!

Thuisscholing

KPN houdt basisschoolkinderen in contact met elkaar nu de scholen gesloten zijn. Hoe dan? Door ze een gratis router met internet te schenken!

Veel scholen hebben de afgelopen dagen keihard gewerkt om het onderwijs online te krijgen. Zo kunnen de kids blijven leren, chatten met hun leerkrachten en vindt er ’s ochtends bij de kleuters het (online) kringgesprek alsnog plaats. Helaas zijn er kinderen die thuis geen Wi-Fi hebben, omdat daar geen geld voor is. Maar deze kinderen horen er natuurlijk ook bij.

Dus ben jij een directeur van een school, heb je school-devices voor kinderen ter beschikken en ontbreekt er enkel nog internetverbinding thuis voor enkele scholieren? Laat dan je gegevens achter door een mail te sturen naar kpnhelpt@kpn.com. Je wordt spoedig gebeld zodat ieder kind weer verder kan leren!

Luisterboeken

Luisterboeken worden steeds populairdere en niet alleen onder ouderen bij wie het zicht afneemt. Nee, het gebruik van luisterboeken neemt in álle leeftijdscategorieën toe!

Stel je voor lekker naar je favoriete boek luisteren terwijl je staat te koken of te strijken. Of wat denk je van het luisteren naar een spannende roman voordat je gaat slapen, zonder dat je je partner stoort met een irritant bedlampje? En is het ook niet een ideale manier om de nodige literatuur aan je kinderen te voeren wanneer je geen tijd hebt om een verhaaltje voor te lezen?

Luisterbieb heeft nu een groot aantal luisterboeken voor kinderen en volwassenen die je helemaal gratis kunt downloaden. Ga snel kijken!

Kahoot! Premium

De uitbraak van COVID-19 (coronavirus) heeft ertoe geleid dat veel onderwijsinstellingen tijdelijk zijn gesloten en vertrouwen op afstandsonderwijs. Om afstandsonderwijs te helpen, biedt Kahoot! nu gratis Kahoot! Premium aan.

Alle scholen en hogeronderwijsinstellingen die getroffen zijn door het coronavirus verkrijgen gratis toegang tot Kahoot! Premium voor de resterende maanden van het studiejaar. Met Kahoot! Premium-docenten kunnen samenwerken met docenten buiten schoolmuren, geavanceerde vraagtypen gebruiken en toegang krijgen tot diepgaande rapporten, die ze kunnen gebruiken voor formatieve beoordelingsdoeleinden.

Kahoot! Basic, een gratis versie, heeft dezelfde voor afstandsonderwijs als Kahoot! Premium, zoals uitdagingen op eigen tempo, en is en zal altijd gratis beschikbaar zijn voor K-12 leraren en scholen. Zo houden de leraren hun hersenen scherp en blijven kids ten alle tijden belangrijke studiestof bijleren. Neem als school en/of docent dus snel contact op!

Proefje

Heb je wel eens last van een gevoelige en/of droge huid? Dan mis jij overduidelijk Lipikar Baume AP+ van La Roche-Posay in huis!

Dit wondermiddel redt je van een jeukende huid, eczeem en zelfs diverse allergieën. De balsem is geschikt voor zowel baby’s (al vanaf dag 1), kinderen en volwassenen, want deze is geheel parfumvrij. Het doel van de balsem is om het microbioom weer in balans te brengen. Oftewel het voedt de huid en helpt de beschermende huidbarrière herstellen.

Als jouw huid wel aardig toe is aan een oppepper, vraag dan zeker even een gratis sample aan. Deze wordt gewoon bij je thuisbezorgd!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Kids OV

In het kader van ‘ervaar het OV’ reizen kinderen tijdelijk gratis met het OV. Zo kunnen jullie écht even ontspannen de tijd voor elkaar nemen!

Houd wel even rekening met de volgende voorwaarden:
— De actie is geldig van 15 februari t/m 31 maart 2020;
— De actie is geldig van maandag t/m vrijdag na 9:00 en in het weekend de gehele dag;
— Een ticket geeft recht op een gratis reis voor max. drie kinderen (4 t/m 11 jaar) wanneer zij samen reizen met een betalende reiziger;
— Een ticket kan alleen aangevraagd worden met de gegevens van de betalende reiziger (er kan mogelijk om legitimatie gevraagd worden);
— De actie is enkel geldig op bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad);
— De volgende vervoerders doen mee met de actie: Connexxion, Breng, Arriva, Syntus Overijssel en Gelderland, Twents (service van Syntus), Blauwnet en OV Regio IJsselmond;
— De actie is niet geldig op treinen van de NS, nacht- en buurtbussen en lijn 315 Emmeloord-Lemmer;
— De actie is niet geldig in combinatie met andere acties;
— Zorg er zelf voor dat je de ticket altijd bij de hand hebt. Dit kan zowel uitgeprint als op je smartphone (mits het goed zichtbaar is).

Bevalt de gratis actie goed en wil je vaker een e-ticket bestellen? Geen probleem, je mag zo vaak als je wilt meedoen met de actie! Hebben jullie al een bestemming in gedachte?

Opa oma

Als opa of oma ga je maar al te graag een dagje weg met de kleinkinderen. Je zit je vast al af te vragen wat jullie binnenkort kunnen gaan doen. Wij hebben het antwoord voor je: naar Toverland, want hier krijgen opa’s en oma’s tijdelijk gratis toegang!

Je ziet het vast al helemaal voor je. De quality time in indoor-atrracties, zoals de Toos-Express of de Maximu’s Blitz Bahn. Of lach samen in Expedition Zork terwijl je naar beneden suist vanaf 15m hoogte. Als je durft, natuurlijk. Vervolgens eventjes bijkomen bij horecapunt Waldstube hoort er natuurlijk ook bij. Op het menu staan ook nog een aantal leuke verrassingen. Let enkel wel op enkele voorwaarden:

— De actie is alleen geldig op doordeweekse dagen t/m 21 februari 2020 (dus ook tijdens de onderwijsstaking op 30 en 31 januari!);
— Opa’s en oma’s van alle leeftijden zijn welkom (dit kan wel nagecheckt worden);
— Neem minimaal één kleinkind mee. Hij/zij mag ook gratis naar binnen mits hij/zij kleiner is dan 90cm of een Toverland abonnement heeft;
— De actie is zowel online geldig als bij de kassa.

Zie jij dit wel zitten? Snappen we! Dus vraag maar snel eventjes na wanneer jouw kleinkinderen een dagje vrij hebben, want dit wordt een uitje om nooit te vergeten.

Scheepvaartmuseum

De leraren van het basis en voortgezet onderwijs gaan weer staken op 30 en 31 januari 2020. Maar wat gaat jouw kind (en mogelijk jijzelf) dan doen op zo’n normale donderdag en vrijdag…? Nou, gratis naar het Scheepvaartmuseum of het Tropenmuseum!

Leerlingen die niet naar school kunnen, krijgen gratis toegang tot het Scheepvaartmuseum en het Tropenmuseum te Amsterdam. Er vinden deze dagen speciale, extra activiteiten plaats. Vervelen zal jouw kind zich in ieder geval niet. Let er wel op dat kinderen alleen toegang krijgen onder begeleiding van een volwassene. Je kunt dus zelf ook gratis naar binnen.

Op deze manier leert jouw kind toch nog wat bij. En dat op een leuke manier. Zit je er toevallig zelf ook aan te denken om mee te gaan? Wij zeggen ‘doen’!

Extra activiteiten

Extra activiteiten

Jeugdbladen

Het WWF stelt een aantal interessante jeugdbladeren beschikbaar. Is jouw kind hier nog niet mee bekend? Vraag dan nu een gratis proefnummer aan!

— Voor kinderen van 3 tot 6 jaar is er de WWF Ranger Junior. Jouw kind leest hier van alles over wilde dieren. Oh, en natuurlijk staan er ook een aantal leuke knutsels, puzzels en kleurplaten in!
— Voor kinderen van 7 tot 11 jaar staat het WWF Ranger Report klaar. Hierin leest jouw kind o.a. over zijn/haar favoriete dier en wat WWF doet om deze te beschermen.
— Voor jongeren tussen 12 en 18 jaar is het hoog tijd om eens door de WWF Ranger World te bladeren. Dit magazine staat boordevol informatie over wildlife crime, natuurbescherming, duurzaamheid en het klimaat.

Enorm interessant, niet? En er zitten zelfs geen verzendkosten aan vast. Snel bestellen dus!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een elektrische fiets

Dit scheelt je veel tijd en moeite!
Meer wetenMeedoen

Gratis ‘Oranje Boven’ munt

Wissel jouw € 2 nu in!
Meer wetenMeedoen

Win een jaar gratis dierenvoeding

Of bol.com cadeaubon t.w.v. € 450!
Meer wetenAanvragen

Gratis PuzzelBrein boekje

Maak kans op € 20.000!
Meer wetenMeedoen