Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Klusjesman?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met klusjesman te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Cashback actie Pattex

Klusje in de badkamer? De Stralend Sanitair voegkitten van Pattex zijn ideaal voor het afdichten van voegen in zeer vochtige ruimtes. En jij kunt een gratis kit scoren! Haal een voegkit naar keuze in huis en bewaar de kassabon goed. Deze heb je namelijk nodig om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen.

Product: Pattex Stralend Sanitair voegkit
Winkel: Diverse winkels
Waar vind je de actie?: Pattex.nl
Wat moet je doen?: Ga naar de website en upload een foto van de kassabon om je geld terug te claimen.

Voorwaarden: 

  • Alleen geldig op Pattex RE-NEW, Pattex Tegels & Porselein, Pattex Acrylblad en Acryldouche, Pattex Pure White Hygiene of Pattex Speed Silicone.
  • Het product moet gekocht zijn in Nederland.
  • Per kassabon, rekeningnummer en huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.

Geldig tot: 30 september 2018.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Gratis pattex one for all

Pattex One for All heeft de kracht om alle uitdagingen aan te gaan! Deze hoogwaardige montagekit kun je zonder twijfel goed gebruiken bij alle montageklussen in en rondom het huis. De lijm is bovendien geschikt voor alle materialen en omstandigheden.

Heb jij deze kit nog niet in huis? Ga dan snel naar een bouwmarkt en koop een Pattex One for All product met een ‘100% Cashback‘ sticker. Bewaar de bon vervolgens goed, want hiermee kun je het volledige aankoopbedrag terugclaimen. 

Product: Pattex One for All
Winkel: Diverse winkels
Waar vind je de actie?: Pattex.nl
Wat moet je doen?: Omcirkel je aankoop op de kassabon. Upload vervolgens een foto van de bon om je geld terug te claimen.

Voorwaarden: 

  • Alleen geldig op Pattex One for All producten met een actiesticker.
  • Het product moet gekocht zijn in Nederland, België of Luxemburg.
  • Per kassabon, rekeningnummer en huishouden kan er slechts 1x gebruik gemaakt worden van deze actie.

Geldig tot: 30 september 2018.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Gamma cadeaupas

Of je nu een echte klusser bent of niet: iedereen komt wel eens bij de Gamma. En daarom is een Gamma cadeaupas ter waarde van liefst € 50 nooit weg!

Het goede nieuws is: jij kunt die winnen! Door simpelweg één enkele vraag te beantwoorden. Laat daarna even je gegevens achter en je speelt automatisch mee. Er worden liefst 50 cadeaupassen weggegeven door het Oranjefonds.

Speel dus zeker even mee en wie weet loop jij straks met één van de cadeaupassen in de Gamma! Succes!

 

Wanneer je een drukke baan hebt en kinderen is schoonmaken waarschijnlijk niet een van je favoriete klusjes. Je huis lijkt nooit blinkend schoon te zijn en wanneer je t huis dan eindelijk schoon hebt, ben je binnen tien minuten weer terug bij af.

Herkenbaar? Dan zul je wellicht blij worden van deze gratis aanbieding. Een jaar lang schoonmaakhulp bij jou in huis ter waarde van liefst € 2250. Elke dag een prachtig schoon huis.

Is dit wat voor jou? Vul dan even de enquête in van Vava. Dit kost je ongeveer tien minuutjes van je tijd. Je maakt dan automatisch kans op een jaar lang schoonmaakhulp! Zou een lekkere start van het jaar 2017 zijn, toch?Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Maak kans op gratis Staatsloten

Speel mee met de Staatsloterij!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Voor alle jonge LEGO-fans!
Meer wetenAanvragen

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen