Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Museum?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met museum te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Haagse musea

Ben jij van plan om als prins(es) naar Prinsjesdag 2019 in Den Haag te gaan? Dan ga je dit jaar nóg leuker vinden, want je krijgt namelijk gratis toegang tot diverse Haagse musea.

Tussen de rood, wit, blauw uitgedoste bezoekers in de stad zie je op dinsdag 17 september af en toe een prins of prinses staan. Meestal gaat het hier dan niet om een échte royal, maar om een verklede enthousiasteling. Een échte fan van het Koningshuis. En juist deze mensen hebben mazzel. De Gevangenpoort, Haags Historisch Museum, Escher in het Paleis, Gallery Willem V en het Mauritshuis zijn vrij toegankelijk voor mensen (jong en oud) die zich verkleed hebben als prins of prinses.

Zo, dat is nog een reden om je leuk te verkleden. Let er wel op dat de openingstijden kunnen afwijken, dus check deze van tevoren. Veel plezier alvast!

Amsterdammers

Het prachtige en wereldberoemde schilderij van Rembrandt: De Nachtwacht. Je kent hem vast en zeker, maar heb je hem ook al eens in het echt bewonderd? Goed nieuws voor Amsterdammers: je bezoekt De Nachtwacht nu gratis!

Het Rijksmuseum te Amsterdam heeft zijn populariteit grotendeels te denken aan dit schilderij. Momenteel wordt het schilderij gerestaureerd en is daarom uit de lijst gehaald. Vandaar mogen Amsterdammers op 18 en 21 september gratis naar De Nachtwacht. Let wel, dit geldt (helaas) alleen voor Amsterdammers die woonachtig zijn in de postcodegebieden 1000-1099 of 1100-1109. Het museum zal op die avonden tussen 18:30 uur – 21:30 open zijn.

Ben je woonachtig op één van deze postcodes, meld je dan snel aan op de website van Rijksmuseum. Wacht vooral niet te lang, want er is slechts een beperkt aantal plekken (2500) beschikbaar per avond!

Activiteiten

Duik de wereld van de wetenschap in tijdens het Weekend van de Wetenschap. Je hebt namelijk gratis toegang tot vele interessante activiteiten!

Weekend van de Wetenschap is er om iedereen, van jong tot oud, op een toegankelijke manier inzicht te geven in de wereld van wetenschap en technologie. Zo maken kinderen en jongeren op een leuke manier kennis met toepassingen en beroepen van de toekomst. Bezoekers krijgen tijdens Weekend van de Wetenschap een unieke blik achter de schermen bij organisaties en mogen op plekken komen die normaal niet zichtbaar zijn voor publiek. Ze ontmoeten echte wetenschappers., zien restaurateurs aan het werk in een museum en doen proeven in laboratoria.

Ben je tussen de 8 en 88 jaar en lijkt jou dit wat? Neem dan snel een kijkje naar de diverse evenementen!

Tickets

Stilzitten is natuurlijk zonde van je tijd. Als jij klaar bent voor een nieuw avontuur, maak dan kennis met Tiqets. Zo boek je snel en voordelig jouw tickets voor een geweldig uitje.

Met Tiqets boek je snel en gemakkelijk tickets voor musea, attracties en entertainment. Denk bijvoorbeeld aan extra voordelige skip the line kaartjes voor het Rijksmuseum in Amsterdam. Maar buitenlandse attracties staan er natuurlijk ook tussen. Zo scoor jij alvast tickets voor het Louvre Museum, Sagradia Familia of zelfs Empire State Building voordat ze uitverkocht zijn.

Klinkt goed, niet? Neem in ieder geval even een kijkje, want dit grootse aanbod wil je niet missen. Fijne reis alvast!

Tip: ontvang tijdelijk 5% extra korting met de actiecode ‘GRATIQ05.


Bloemennaam

Is jouw voornaam toevallig Roos, Margriet, Jasmijn of een andere bloemennaam? Of heb je een achternaam zoals van der Lelie? Let dan zeker even goed op, want jij krijgt gratis toegang tot het Noordbrabants Museum!

Het museum in ‘s-Hertogenbosch komt met een nieuwe tentoonstelling: De geur van succes. Deze tentoonstelling toont bloemstillevens, miniaturen op snuifdoosjes, gravures met botanische studies, brieven en portretten van de broeders Gerard en Cornelis van Spaendonck. Veel kunstwerken zullen voor het eerst te zien zijn, zoals het onlangs aangekochte schilderij Boeket van oude rozen, jasmijn en sleutelbloemen uit 1829. Een tot nu toe onbekend werk. En zo zijn er nog veel meer meesterwerken te vinden.

De actieperiode geldt de hele maand juli 2019 (tijdens reguliere openingstijden) en enkel personen met een bloemennaam krijgen gratis entree. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, want die wordt natuurlijk wel van je gevraagd bij de balie. Beschik je helaas niet zelf over een bloemennaam, maar ken je wel een FleurIris of zelfs Marjolein? Zeg het dan voort!

Sunday City

Tijd om die spieren eens even lekker los te schudden! Maar we houden het wel heel ontspannen, en dat ook nog eens buiten in het zonnetje in het park. De Sunday City Yoga yogalessen zijn deze zomer weer terug, en jij kunt gratis deelnemen.

Vorig jaar was één groot succes. Vandaar mogen we dit seizoen weer genieten van fijne yogasessies op zondagochtend. Deze lessen vinden plaats in de binnentuin van Museum Volkenkunde in Leiden. Diverse instructeurs zullen in juli en augustus elke zondagochtend om 10:15 hun oefeningen met jou delen. Zo houd jij jouw spieren toch nog een beetje flexibel na een hele week aan het zwembad of op het strand gelegen te hebben.

Jong en oud, lenig of stijf. Iedereen is welkom. Laat je dus niet tegenhouden en probeer zo’n toffe zondagochtend yogasessie eens uit!

Tony's Chocolonely

Wil je gratis naar één van de meest unieke musea van heel Nederland? Lees dan snel verder over hoe jij 2 gratis toegangskaarten voor het Tropenmuseum kunt bemachtigen!

Help de wereld een handje verder naar 100% slaafvrije chocolade. Word Serious Friends met Tony’s Chocolonely en krijg zo 2 gratis tickets voor het Tropenmuseum in Amsterdam. Hier kun je o.a. de BITTER Chocolate Stories tentoonstelling bekijken. Klik na het inloggen rechtsonder op het cadeautje voor de actie.

Op naar een betere toekomst! … En natuurlijk gratis entree voor dit supertoffe museum. Je moet ergens beginnen, hè.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Jongeren musea

Musea dragen vaak nog steeds de reputatie saai en stoffig te zijn… Maar niets is minder waar; jongeren mogen nu gratis musea bezoeken en het zelf ervaren!

Het aantal museumbezoeken is de afgelopen jaren maar liefst 30% gestegen. Daarentegen is maar één op de vijf bezoekers jonger dan 18 jaar. Om hier verandering in te brengen krijgen jongeren gratis toegang tot diverse toonaangevende musea in Zuid-Holland.

Kies uit diverse musea in Den Haag en Rotterdam, waaronder: het Nederlands fotomuseum, Boijmans van Beuningen, het Gemeentemuseum en het Mauritshuis. Wellicht een leuk en informatief dagje voor je (klein)zoon of (klein)dochter? Profiteer nu van deze mogelijkheid en bezoek snel deze interessante musea!

Warchild & Museumkaart

Wist jij dat er meer dan 86 miljoen kinderen (!) op de wereld zijn die nooit iets anders dan oorlog hebben gekend? Deze kinderen hebben allesbehalve een normale jeugd en maken verschrikkelijke dingen mee. Voor veel oorlogskinderen kan tekenen helpen bij het verwerken angst en verdriet.

Kan jij ontdekken welke van de drie bovenstaande tekeningen is gemaakt door een oorlogskind? Raad de juiste tekening en maak kans op een Museumkaart t.w.v. € 60.

Met een Museumkaart krijg je een jaar lang onbeperkt toegang tot ruim 400 musea in heel Nederland! Iedere deelnemer ontvangt bovendien een gratis Doe Boek van War Child.

monumentendag

Dit weekend mag je dan wellicht al wat plannen hebben, maar voor volgend weekend hebben wij wel een tip voor je! De Open Monumentendag. En monumenten hebben we genoeg in Nederland!

In het weekend van 9 en 10 september zijn er meer dan 4.000(!) monumenten open voor publiek. In verschillende monumenten worden tevens activiteiten georganiseerd. Leuk om met de kinderen heen te gaan dus!

Helemaal omdat alle monumenten gratis toegankelijk zijn. Het thema voor dit jaar is: boeren, burgers en buitenlui Bekijk snel welke monumenten bij jou in de buurt geopend zijn.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Lidl

Ben jij binnenkort een dagje vrij? Waarom bezoek je dan niet eens één van de mooie musea die Nederland rijk is? En dat kan nu – met een beetje hulp van Lidl – heel goedkoop!

Want wanneer jij € 10 uitgeeft bij Lidl, krijg je toegang tot een voucher waarmee je voor slechts € 1 naar het museum kunt! Je mag daarbij kiezen uit 31 museau, verspreid over heel Nederland.

Dus ga jij binnenkort naar de Lidl? Vergeet dan zeker deze actie niet mee te pakken! De voucher is geldig tot en met 25 juni en je kunt je aanmelden tot en met 4 juni. Veel plezier.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Ken je de kleine flesjes van Yakult? In 1994 werden de miniflesjes in Europa gebracht en de productielocatie staat in Almere. Je bent nu van harte uitgenodigd om een gratis rondleiding te krijgen in deze fabriek.

Wat houdt dan in? Tijdens een rondleiding door de Yakult fabriek, kun je de geschiedenis en het productieproces van het drankje beter leren kennen. Zo zie je hoe de flesjes geproduceerd worden en kom je meer te weten over wat er precies in het flesje zit.

De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Koffie en thee is gratis en uiteraard zit er een Yakult proeverij bij de rondleiding inbegrepen. Tot slot ga je naar huis met een goodiebag van Yakult. Genoeg reden om eens te gaan kijken!

Leuk om het jaar af te sluiten met een bezoekje aan onze mooie hoofdstad? Dat kan een stuk goedkoper! Wanneer je nu een gratis Deluxe Voucher Dagje Amsterdam ophaalt krijg je flink voordeel!

Waarop dan precies? Nou, onder meer de Icebar Xtracold, City SightSeeing, het Diamantmuseum, The Amsterdam Dungeons, Rederij Lovers en nog veel meer. Het totale voordeel loopt op tot liefst € 300!

De voucher is het hele volgend jaar geldig, dus geen haast is nodig! Plaats de voucher even in de winkelwagen en klaar ben je. De voucher wordt gratis meegezonden wanneer je voor € 50 in de shop bestelt. Anders betaal je alleen de verzendkosten voor de voucher.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Het Noordbrabants Museum heeft iets te vieren. Het museum in Den Bosch heeft een prachtige aquaral van niemand minder dan Vincent van Gogh verworven. De aquarel, die uit 1885 stamt, kostte het museum iets meer dan een miljoen euro.

En dus heeft het museum iets te vieren! En dat betekent dat alleen vandaag, zaterdag 10 december, de toegang tot het museum geheel gratis is! Heb je nog geen plannen voor vandaag? Ga dan zeker even kijken.

Het Noordbrabants Museum is gesitueerd aan de Verwersstraat in Den Bosch. De collectie van het museum bestaat uit kunst dat een link heeft met Noord-Brabant.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Alle reisfanaten opgelet. Wie ooit van plan was iets van Thailand te gaan bekijken, doet er goed aan zo snel mogelijk te boeken. Naast het feit dat het bij ons koud en nat is en in Thailand warm en droog, is er nog een belangrijke reden juist nu te boeken. Het prachtige land in Zuidoost-Azië is namelijk een charme-offensief begonnen richting toeristen die het land bezoeken.

Goed nieuws dus voor iedereen die eens iets van Thailand wil ontdekken. De deuren van alle musea en nationale parken staan tot februari namelijk wagenwijd open. Helemaal gratis. Op deze manier wil het toch al populaire vakantieland de toeristenstroom op gang houden. Hieronder niet de minste parken, maar enkele UNESCO-pareltjes, nationale historische parken en eeuwenoude tempels.

Het land van de eeuwige glimlach krabbelt op na de dood van de Thaise koning Bhumibol en laat met deze actie zien dat een ieder die het land een warm hart toedraagt nog altijd in de armen wordt gesloten. Goede reis!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Maak kans op gratis Staatsloten

Speel mee met de Staatsloterij!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Voor alle jonge LEGO-fans!
Meer wetenDoe mee

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen