Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


Ben jij op zoek naar gratis Overstapservice?


Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met overstapservice te maken hebben.
Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is!
Is een aanbieding afgelopen? Niet getreurd, schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van nieuwe acties!

 

Bespaar geld

Energieleveranciers verdienen miljoenen aan ‘slapers’. Dit zijn klanten die nooit overstappen, maar die jaar in en jaar uit bij dezelfde energiemaatschappij blijven. Heb jij ook al jarenlang hetzelfde contract? Dan is de kans groot dat je onnodig veel geld kwijt bent voor gas en stroom. Doe nu de gratis tariefcheck en verlaag je rekening!

De medewerkers van Besparenkan helpen je graag om honderden euro’s te besparen. Dit kan wel oplopen tot € 350! Er wordt kosteloos voor je bekeken wat het laagste tarief is voor jouw situatie. Wil je eventueel overstappen? Ook dat wordt gratis voor je geregeld. Ideaal, vind je ook niet?

Vraag vandaag nog een gratis tariefcheck aan!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Knab

Knab bank bestaat nog niet zo lang. Pas in 2012 werd deze bank opgericht, maar de bank werd inmiddels al beloond met de ‘Beste Service Award en het Gouden Spaarvarken. De bank gaf namelijk de beste spaarrente over 2016! Nogal een topic, tegenwoordig!

Bij Knab krijg je namelijk nog wel rente op je spaar- én betaalrekening. Daar krijg je ook nog eens een Knab Visa Card bij. En zo zijn er eigenlijk veel meer redenen om die traditionele banken eens achter je te laten en deze online bank te omarmen!

Oh ja: overstappen naar Knab is niet alleen gratis, maar je krijgt ook nog eens liefst € 50 cadeau wanneer je voor 1 mei overstapt. Met de overstapservice wordt alles netjes voor je geregeld. Misschien iets voor jou?

 Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Maak kans op gratis Staatsloten

Speel mee met de Staatsloterij!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Voor alle jonge LEGO-fans!
Meer wetenAanvragen

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen