Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Gratis online cursussen bij Kamera Express

20/03/2020 Gratis Diensten, Gratis Vrijetijdsbesteding
Kamera Express

Heb je recent je eerste systeem-, spiegelreflex- of high-end camera gekregen of gekocht? Een flinke stap van een smartphone of oude compactcamera en een stap die vaak wordt gezet als je meer wilt leren over fotografie. Zoveel te leren, maar waar te beginnen? Met de gratis online cursussen van Kamera Express red jij je wel!

Je leert hier alles bij over fotografie. Dit is dus ook best interessant als je (nog) geen camera hebt. Met de actiecode ‘THUISAANDESLAG‘ kun je meerdere cursussen activeren. Vul deze in op het formulier. Let wel, het activeren van de code is mogelijk t/m 6 april 2020, en iedere cursus moet apart worden geactiveerd. Na het ingevulde formulier verzonden te hebben krijg je direct toegang tot de cursus.

Ben je nieuw in de Kamera Express Academy, dan wordt er na het activeren van de cursus automatisch een account aangemaakt. Heb je al een account in de Academy? Dan wordt de cursus hierbij geplaatst. Let er dus wel op bij het aanmaken van een nieuw account dat de inloggegevens na de activatie gemaild worden. Het kan zo zijn dat de e-mail met je gegevens als spam gemarkeerd wordt. Geen mail ontvangen? Check dan eerst even je spambox. Veel plezier met de cursus(sen) en jouw toekomstige, prachtige kiekjes!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een elektrische fiets

Dit scheelt je veel tijd en moeite!
Meer wetenMeedoen

Gratis LEGO® Life Magazine

Win een voucher t.w.v. € 100!
Meer wetenAanvragen

Gratis PuzzelBrein boekje

Maak kans op € 20.000!
Meer wetenMeedoen