Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Kijk 2 weken gratis de beste films en series

24/01/2019 Gratis Diensten, Gratis Vrijetijdsbesteding
videoland proefperiode

Het einde van de lange wintermaanden lijkt voorlopig nog niet in zicht. Maar niet getreurd, want dit is juist het ideale moment om thuis, lekker warm op de bank gratis te kunnen kijken naar enkele nieuwe topseries van Videoland!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de spannende nieuwe serie Judas. De serie laat je het leven zien van Astrid, de zus van topcrimineel Willem Holleeder. Wat heeft haar uiteindelijk zo ver gekregen om haar eigen broer te verraden bij Justitie? Spanning gegarandeerd! 

Naast Judas biedt Videoland onder andere ook de veelbesproken misdaadserie Mocro Maffia aan via haar streamingdienst. Wil je direct je proefperiode starten? Je hoeft hiervoor enkel een verificatiebetaling van €0,01 cent te voldoen om gelijk al je favoriete films en series te kunnen bekijken. Uiteraard zit je nergens aan vast en kun je je abonnement tijdens deze twee weken proefperiode eenvoudig weer beëindigen. Houd er wel rekening mee dat de aanbieding enkel geldt voor nieuwe gebruikers, die nog niet eerder gebruik hebben gemaakt van de gratis proefperiode.

Wil je Judas, Mocro Maffia of één van de andere duizenden nationale of internationale films en series uit het aanbod van Videoland bekijken? Wacht dan niet langer en geniet de komende twee weken van gratis kijkplezier!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een Green Egg barbecue

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een mobiele airco t.w.v. € 549

Zo blijf jij koel tijdens de hittegolf!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Bespaar met zonne-energie

Vergelijk gratis en bespaar tot 40%!
Meer wetenMeedoen