Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Nu vier weken je favoriete krant voor maar € 4

14/02/2019 Geld besparen, Kortingen
Krant uitproberen

Er is niets fijner dan ’s ochtends de krant open te kunnen slaan, met een lekkere kop koffie er naast. Wil jij de krant ook eens uitproberen voor vier weken en dit zelf ervaren? Maak dan gebruik van deze kortingsactie en lees maar liefst vier weken lang een krant naar keuze voor € 4.

De krant zal maandag t/m zaterdag worden bezorgd. Maar je hebt ook de keuze om de zaterdagkrant uit te proberen. Of ben je meer geïntersseerd in de digitale krant, die je bijvoorbeeld kunt bekijken via je tablet? Geen probleem, deze optie wordt namelijk ook geboden. Je kunt bij je aanmelding je gewenste keuze doorgeven.

Je kunt kiezen uit diverse ochtendbladen, onder andere: het Algemeen dagblad, de Volkskrant, Trouw en Het Parool. Vervolgens vul je je contactgegevens en dan zal je binnenkort de eerste krant op je deurmat mogen verwachten. Veel leesplezier toegewenst!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee