Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Ontvang gratis 4 leuke kinderboeken

21/11/2017 Gratis Producten, Gratis Vrijetijdsbesteding
Ontvang 4 gratis kinderboeken

Heb jij (klein)kinderen? Dan heb je waarschijnlijk al wat cadeautjes ingeslagen voor pakjesavond. We hebben echter een extra cadeau gevonden die je voor bijna niets in huis kunt halen! Maak nu kostenloos kennis met Kinderplezier en ontvang een pakket met 4 gratis kinderboeken. Slechts de verzendkosten (€ 5,95) zijn voor jou.

Het Kinderplezier Sinterklaaspakket heeft een waarde van € 14,95 en is afgestemd op de leeftijd van je kind(eren). Veel kinderen vinden het leuk om te lezen. Dat is mooi, want lezen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Boeken kunnen echter prijzig zijn, maar op deze manier krijgt je kind verschillende boeken helemaal gratis. Er is voor gezorgd dat het een gevarieerd en uitdagend pakket is. Je kind zal er ongetwijfeld urenlang lees- en knutselplezier aan beleven.

Goed om te weten: alleen het eerste pakket ontvang je gratis. Wanneer je niet opzegt, krijg je iedere maand een nieuw pakket voor de normale prijs. Een abonnement is echter niet verplicht en opzeggen is eenvoudig.


Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen