Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Probeer Charly Cares 1 maand gratis

11/12/2017 Gratis Diensten, Gratis Vrijetijdsbesteding
Gratis maandabonnement Charly Cares

December is een maand die in het teken staat van gezelligheid, vrienden en familie. Je bent ongetwijfeld al uitgenodigd voor meerdere dinertjes en feestjes. In veel gevallen kunnen de kids mee, maar soms komt het niet zo goed uit. In dat geval raden wij Charly Cares aan. Dit is dé app om een betrouwbare oppas te vinden bij jou in de buurt. Wie nu een account aanmaakt, ontvangt gratis een flexibel maandabonnement.

Hiermee kun je deze oppas service een hele maand kosteloos proberen. Met één druk op de knop kun je al een oppas regelen. Alle Oppas Angels zijn persoonlijk gescreend en kunnen na iedere oppasbeurt beoordeeld worden. Iedere rating en review is zichtbaar voor ouders, zodat je altijd inzicht hebt in de kwaliteit van de oppas die je in huis haalt.

De app is geschikt om een oppas te vinden voor vaste, flexibele en last minute oppasmomenten. Meld je dus snel aan voor Charly Cares om een Oppas Angel te vinden die bij jouw gezin past.


Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen