Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Probeer Storytel 30 dagen voor maar € 0,99

25/12/2017 Geld besparen, Gratis Vrijetijdsbesteding
Probeer Storytel voor 99 cent

De redactie van Gratisproduct.nl wenst je fijne kerstdagen! We willen ook even een exclusieve kerstaanbieding met je delen: probeer Storytel 30 dagen lang voor slechts € 0,99.

Je hebt vast al weleens van Storytel gehoord. Dit is een handige app, waarmee je voor een vast maandbedrag onbeperkt naar audioboeken kunt luisteren. Met een abonnement krijg je toegang tot meer dan 60.000 titels.

Het is ook mogelijk om boeken offline op te slaan, zodat je ook zonder internet bij je favoriete luisterboeken kan. Gebruik de app als je op een koude winterdag lekker thuis zit, voor het slapen gaan of als je onderweg bent naar familie en vrienden.

De eerste maand kun je voor 99 cent naar de mooiste verhalen luisteren. Na de 30 dagen betaal je de reguliere prijs, maar het abonnement is altijd opzegbaar. Profiteer nu van deze flinke kerstkorting.


Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen