Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Stap over naar Knab en ontvang een bluetooth speaker

16/01/2017 Geld besparen, Gratis Financieel

Knab is een online bank die het net even iets anders aanpakt. De bank is opgericht in 2012, maar nu al stromen de awards binnen en zijn mensen overduidelijk tevreden met de service. Meer dan 100.000 klanten en onder meer winnaar van de ‘Beste Service Award’ (Opiness) en het ‘Gouden Spaarvarken’ voor de beste spaarrente over 2016. Ook de Consumentenbond is lovend.

Bij Knab krijg je rente op je spaar- én betaalrekening en een gratis Knab Visa Card. In één overzicht al je geldzaken bij elkaar, ook van andere banken. En verschillende pakketten, precies afgestemd op jouw wensen. Zoals het Plus pakket, dat je nu 3 maanden gratis kunt proberen.

Overstappen moeilijk? Nee hoor. Met de gratis overstapservice wordt het je zeer eenvoudig gemaakt. Ga zelf gerust even kijken wat Knab voor je kan doen. Wanneer je de overstapservice gebruikt, dan krijg je ook nog een JBL bluetooth speaker cadeau!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee