Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Test gratis L’Oréal Paris Collection Exclusive Lipstick

27/12/2017 Gratis Producten, Gratis Proefexemplaren
Gratis L'Oréal lipstick

Kan jij ook niet zonder lippenstift? Dan ben je niet de enige. Lippenstift behoort al jarenlang tot de top 5 van favoriete beautyproducten wereldwijd. Voor prachtig gekleurde, zachte en gladde lippen gebruik je natuurlijk een lippenstift van L’Oréal Paris. Vooral de Collection Exclusive lipsticks worden aanbevolen. Deze zorgen voor de ‘perfect matte finish’ en voor elke huidskleur is een passende tint beschikbaar.

Wil jij L’Oréal Paris Collection Exclusive lipstick testen? Schrijf je in voor enquêtebureau Toluna (tip: dit gaat het snelst via Facebook) en meld je aan als tester voor deze lippenstift.  Je hebt tot 8 januari de tijd om je op te geven.

Toluna kiest maar liefst 415 testers voor deze lippenstift. Word jij uitgekozen? Dan ontvang je zo snel mogelijk een exemplaar. Na de testperiode mag je deze lippenstift toevoegen aan je beautystash! Meld je dus snel aan en geef je op als tester om een L’Oréal Paris Collection Exclusive Lipstick gratis te ontvangen.


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee

Gratis mascara + korting

Tijdelijke Yves Rocher actie!
Meer wetenAanvragen

Win een BBQ

Ter waarde van € 1395!
Meer wetenMeedoen

Gratis HEMA bon t.w.v. € 10

Nu gratis bij halfjaar TrosKompas!
Meer wetenAanvragen