Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


hiken

Ben jij op zoek naar hiken?
Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met hiken te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

wandelen

Wandelliefhebbers opgelet! Kruidvat organiseert samen met Voltaren een wandeltocht. Deze vindt plaats op zaterdag 1 september en jij kunt gratis deelnemen!

Je hebt de keuze uit 3 verschillende wandelingen:

Route 1 : recreatieplas de Put route (5 km)
Deze wandeling leidt je langs rivieren, bossen en vergezichten in het natuurgebied van Vianen.

Route 2: Monniken hof route (9 km)
Wandel langs het stedelijke gedeelte van Vianen. Gedurende de tocht kom je ook langs weilanden en recreatieplas de Put.

Route 3: Weiland route (15 km)
Wil je de mooiste plekjes van Vianen, rivieren en natuurlijk veel weilanden bewonderen? Dan is deze route perfect.

Het evenement is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens en na de tocht zal er muziek, masseurs en zelfs een personal trainer aanwezig zijn. Na afloop kun je overigens genieten van een gratis kopje koffie en stuk appeltaart.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Gratis proefpakket en wandelsokken

Een op de drie Nederlanders komt te weinig buiten. Dat is jammer, want lekker naar buiten gaan is leuk én gezond! Om iedereen meer buiten te krijgen hebben De Friesland Zorgverzekeraar en het Groen & Fit Collectief de handen ineengeslagen. Vraag nu een gratis proefpakket aan om kennis te maken met dit collectief.

In het pakket vind je informatie over het Groen & Fit Collectief en er wordt uitgebreid ingegaan op alle redenen om meer naar buiten te gaan. Na het lezen van de brochures krijg je direct zin om een frisse neus te gaan halen.

Trek je wandelschoenen aan om zelf de voordelen van de natuur op de eigen gezondheid en vitaliteit te ervaren. Je kunt dan gelijk de comfortabele wandelsokken testen die je gratis bij het pakket krijgt.

Vraag nu het gratis informatiepakket met wandelsokken aan om te ontdekken van welke Groen & Fit voordelen je nog meer kunt profiteren.Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen