Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


klassieke muziek

Ben jij op zoek naar klassieke muziek?
Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met klassieke muziek te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

gratis paascd

Over een paar weken wordt Pasen gevierd, het belangrijkste feest voor christenen. Daarom heeft Kerk in Actie een presentje voor je: een gratis paascd. Leuk om aan iemand anders cadeau te geven of natuurlijk om zelf te houden.

Het gaat hierbij om een cd van ‘The Psalm Project’. Deze band steekt psalmen in een modern jasje. Het bijzondere verhaal van Pasen wordt met eeuwenoude woorden en bekende melodieën tot leven gebracht.

Ben jij benieuwd hoe dit klinkt? Bestel dan snel jouw gratis cd. Alvast veel luisterplezier!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
Sonos play

Iedere muziekliefhebber moet er eigenlijk eentje hebben: een Sonos Play 1 Deze compacte, draadloze speaker is een genot voor het oor. Iedere toon komt kraakhelder uit dit stijlvolle apparaat.

En doordat hij vochtbestendig is, neem je hem net zo makkelijk mee naar buiten. Voor topgeluid tijdens de barbecue bijvoorbeeld. Of je neemt ‘m mee de badkamer in. Als je graag een muziekje luistert tijdens het douchen.

Wil jij er eentje winnen? Volg dan de nieuwsbrieven van Tom Coronel en je maakt direct kans om in de prijzen te vallen!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen