Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


optreden

Ben jij op zoek naar optreden?
Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met optreden te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

Bevrijdingsfestival

Vandaag staan we met z’n allen stil bij vrijheid en dat moet natuurlijk gevierd worden! De Bevrijdingsfestivals zijn al ruim 25 jaar een begrip in Nederland. De Nationale Viering van de Bevrijding vindt zoals altijd weer plaats in 14 steden door het hele land. Elke stad organiseert een eigen festival en toegang is helemaal gratis!

Geniet van optredens van Ronnie Flex, Fedde Le Grand, MyBaby en nog veel meer artiesten. Elk festival heeft een eigen programmering. Alles wat je wilt weten, kun je vinden op de websites van de festivals.

Er worden bovendien verschillende activiteiten georganiseerd omtrent de bevrijding van Nederland. Het is dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Alvast veel plezier!

gratis paascd

Over een paar weken wordt Pasen gevierd, het belangrijkste feest voor christenen. Daarom heeft Kerk in Actie een presentje voor je: een gratis paascd. Leuk om aan iemand anders cadeau te geven of natuurlijk om zelf te houden.

Het gaat hierbij om een cd van ‘The Psalm Project’. Deze band steekt psalmen in een modern jasje. Het bijzondere verhaal van Pasen wordt met eeuwenoude woorden en bekende melodieën tot leven gebracht.

Ben jij benieuwd hoe dit klinkt? Bestel dan snel jouw gratis cd. Alvast veel luisterplezier!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
The Passion 2018 DVD en polsbandje

Ken jij eigenlijk het verhaal van Pasen? The Passion is een hervertelling van het Paasverhaal, maar dan in een muzikaal jasje. Dit spektakel wordt al sinds 2011 telkens in een andere stad opgevoerd en live uitgezonden. De achtste editie van The Passion zal plaatsvinden in De Bijlmer (Amsterdam). En jij kunt de dvd van het liveoptreden alvast gratis aanvragen!

De dvd van The Passion 2018 zal medio mei bij je op de mat vallen. Hiermee kun je de muzikale vertaling van het lijdensverhaal van Jezus terugkijken wanneer je maar wil. Een andere goodie die je gratis en vrijblijvend kunt aanvragen is een speciaal The Passion polsbandje.

Wil jij deze The Passion producten kosteloos ontvangen? Vraag ze dan snel aan!

Forever Young festival

Ben jij een 65-plusser, maar stroomt het party-bloed nog altijd door je aderen? Ben jij niet van plan zo vlak voor of na je pensioen meteen achter de geraniums te duiken? Bezoek dan zeker het Forever Young festival.

En dat is helemaal gratis! Wat je daarvoor krijgt? Een heerlijke dag uit, boordevol entertainment. Helemaal als je normaal gesproken – om welke reden dan ook – niet in staat bent festivals te bezoeken. Komen!

Het Forever Young festival vindt plaats op 23 augustus op de mooie Esplanade in Almere Centrum. Zang, dans, cabaret, kunst. Alles is aanwezig. Ook aan gratis consumpties is gedacht!


bevrijdingsfestival

Gisteren was een tijd van herdenken, vandaag is een tijd van vieren. We vieren onze vrijheid en dat kun je overal in het land doen! Van Friesland tot Limburg worden verschillende festivals georganiseerd.

Geniet daarbij van optredens van Douwe Bob (Bevrijdingspop Haarlem), De Jeugd Van Tegenwoordig (Bevrijdingsfestival Amsterdam) of DJ Paul Elstak (Bevrijdingsfestival Rotterdam).

De toegang is gratis en er zijn verschillende activiteiten georganiseerd omtrent de bevrijding van Nederland. Informatie voor jong en oud en workshops. Kortom: alle reden om te gaan kijken!

Ga jij dit jaar naar de Huishoudbeurs? Hét leukste uitje van het jaar? Dan ga je absoluut met de nodige goodiebags naar huis, want veel bedrijven geven gratis producten weg.

Vergeet ook zeker niet deze Goliath shopper even gratis af te halen (bij stand 103 in hal 6). Sterker nog: je kunt waarschijnlijk al de goodiebags die je krijgt in deze ruime tas mee naar huis nemen!

Wil jij er eentje ophalen? Vul dan even je gegevens in en ontvang de voucher per mail. Je hoeft deze niet per se uit te printen. Je kunt de voucher ook op je telefoon laten zien. Veel plezier!

Oh ja: wil jij kaartjes winnen voor de Huishoudbeurs? Dit is je laatste kans!

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.

Is er een leuker evenement dan de Huishoudbeurs? Wij denken van niet. Deze gezellige beurs vindt jaarlijks plaats in de Amsterdam RAI en ook dit jaar belooft het een geweldig dagje uit te worden.

Heb jij nog geen kaarten? Doe dan zeker even mee met onze actie. Je kunt namelijk twee gratis kaarten winnen voor jou en je partner, of beste vriend of vriendin! Geniet samen van alle stands, workshops en optredens en ga naar huis met twee handen vol goodiebags!

Vul nu even je gegevens in en je maakt automatisch kans op kaarten. Enne… er is ook een hoofdprijs te winnen: een gloednieuwe iPhone 7. Reden te meer om mee te doen! Succes!

Ook zo’n zin om naar de  Huishoudbeurs te gaan? Natuurlijk kun je dan gewoon een kaartje kopen. Maar nog leuker is er een halfjaar Privé bij te krijgen! 

Want voor slechts € 33,50 heb je niet alleen een halfjaar – dat is 26 keer – de Privé, maar krijg je ook nog eens twee entreekaarten voor de Huishoudbeurs ter waarde van liefst € 39! Dat betekent dus eigenlijk: korting op Huishoudbeurskaarten… en een halfjaar Privé gratis.

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, je hebt gewoon mazzel! Wees er snel bij, want op = op. En even opletten: wanneer je de Privé niet meer wilt ontvangen na het eerste halfjaar, zeg dan tijdig (1 maand termijn) het abonnement op. Veel plezier!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen