Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


wandelroute

Ben jij op zoek naar wandelroute?
Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met wandelroute te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

wandelen

Wandelliefhebbers opgelet! Kruidvat organiseert samen met Voltaren een wandeltocht. Deze vindt plaats op zaterdag 1 september en jij kunt gratis deelnemen!

Je hebt de keuze uit 3 verschillende wandelingen:

Route 1 : recreatieplas de Put route (5 km)
Deze wandeling leidt je langs rivieren, bossen en vergezichten in het natuurgebied van Vianen.

Route 2: Monniken hof route (9 km)
Wandel langs het stedelijke gedeelte van Vianen. Gedurende de tocht kom je ook langs weilanden en recreatieplas de Put.

Route 3: Weiland route (15 km)
Wil je de mooiste plekjes van Vianen, rivieren en natuurlijk veel weilanden bewonderen? Dan is deze route perfect.

Het evenement is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Tijdens en na de tocht zal er muziek, masseurs en zelfs een personal trainer aanwezig zijn. Na afloop kun je overigens genieten van een gratis kopje koffie en stuk appeltaart.

Sorry, deze aanbieding is niet meer geldig.
landschap noord holland

Ben jij het liefst ook iedere dag buiten te vinden? Vind jij het heerlijk om door het groen van Noord-Holland te struinen en te genieten van al het moois dat deze provincie te bieden heeft?

Vraag dan het gratis magazine ‘Landschap Noord-Holland’ aan. In dit blad, dat vier keer per jaar wordt uitgegeven, vind je de meest indrukwekkende natuurfoto’s en de meest handige, nuttige of grappige informatie.

Vraag het blad nu zelf aan. Dit is gratis én vrijblijvend. Het blad wordt daarnaast gratis naar je opgestuurd.

routeboekje

Nu het weer een klein beetje opknapt en de lente in aantocht is, nemen veel mensen zich voor af en toe weer eens een rondje te gaan hardlopen. Lekker de drukte ontvluchten en werken aan de conditie via de mooiste routes.

Weet jij die routes al een beetje te vinden? Of kun je wel een beetje hulp gebruiken? Je kunt hoe dan ook het gratis routeboekje van Natuurmonumenten aanvragen! Met verschillende leuke routes.

Deze boekjes worden per regio opgestuurd. Dus je krijgt altijd een route die bij jou in de buurt is. Ook leuk als wandelroute natuurlijk! Vraag ‘m snel gratis aan!Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een vtwonen bon t.w.v. € 250

Doe de gratis woonlasten check!
Meer wetenDoe mee

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Gratis Stella brochure

Leer alles over e-bikes!
Meer wetenMeedoen