Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!


wegenwacht

Ben jij op zoek naar wegenwacht?
Gratisproduct.nl verzamelt alle aanbiedingen en websites die met wegenwacht te maken hebben. Wij garanderen dat wat we als gratis aanduiden, ook echt gratis is! 

Gratis ANWB Jongerenpas

Heb jij kinderen met een rijbewijs? En rijden ze in jouw auto? Bestel dan de gratis ANWB Jongerenpas voor ze. Je kunt de gratis pas aanvragen voor kinderen t/m 25 jaar. Voor zowel uit- als thuiswonende kinderen.

Met de Jongerenpas profiteren jouw kinderen van dezelfde Wegenwacht Service als jij. Met een eigen pas wordt jouw zoon of dochter geholpen in de gezinsauto waarvan je aan ons het kenteken hebt doorgegeven. Dan weet je in ieder geval zeker dat ze hulp krijgen als ze met autopech langs de weg staan.

Ook goed om te weten: met de jongerenpas profiteren jouw kids ook van alle voordelen van het ANWB-lidmaatschap. Hierbij kun je denken aan ledenvoordeel op uitjes, korting op ANWB producten, deskundig advies, gratis routekaarten en nog veel meer. Vraag de Jongerenpas vandaag nog aan voor je zoon of dochter.

rijbewijsbox

Heb jij net je rijbewijs gehaald en ben je tussen de 18 en 25 jaar oud? Haal dan een gratis Rijbewijsbox op van de ANWB, inclusief maar liefst een jaar lang gratis de Wegenwacht service.

In de cadeaubox vind je wat lekkere snacks en de nodige tips en trucs die jij als beginnende bestuurder ongetwijfeld kunt gebruiken. Daarnaast ontvang je ook nog eens een AUX-kabel én een telefoonhouder.

Daar komt dus nog eens bij dat je een jaar lang gratis op de ANWB Wegenwacht kunt rekenen! We hopen dat je t niet nodig zult hebben, maar deze extra zekerheid is altijd mooi meegenomen! Na het gratis jaar, kun je de service iedere maand opzeggen.Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee