Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Verlaag GRATIS de WOZ-waarde van je huis

07/02/2019 Gratis Diensten
Belastingvoordeel WOZ waarde

Betaal jij eigenlijk ook te veel aan belastingen? Als je reeds een huis hebt gekocht, kom je namelijk ook in aanmerking voor enkele mooie belastingvoordelen. Met een gemiddelde besparing van maar liefst € 272 per aanvraag. Doe de gratis WOZ-waarde check en bespaar honderden euro’s!

Je kunt samen met behulp van Bezwaarmaker.nl kosteloos een bezwaar maken tegen je WOZ-waarde. Dit gebeurt aan de hand van het opstellen van een deskundig bezwaarschrift. Na goedkeuring van de gemeente zal je direct minder belasting gaan betalen. Klaar in 2 minuten, gratis!

De eventuele kosten worden daarbij opgevangen door de gemeente, en wanneer de gemeente het bezwaarschrift afwijst draagt Bezwaarmaker.nl alsnog de kosten. Hierdoor zal je geen enkel risico lopen en kun je te alle tijden kosteloos gebruik maken van deze mogelijke belastingvoordeel!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Gratis Pixum fotoboekje

Jouw mooiste herinneringen in één!
Meer wetenMeedoen

Bespaar met zonne-energie

Doe de gratis wooncheck!
Meer wetenMeedoen