Dagelijks alle nieuwe gratis aanbiedingen!

Win een filmpakket incl. een halfjaar Netflix

15/01/2018 Gratis Vrijetijdsbesteding, Gratis Wedstrijden
Win een filmpakket met Netflix

Een koude en regenachtige avond hoeft absoluut niet saai te zijn. En als je een filmpakket wint met veel extra’s wint al helemaal niet. Doe de filmtest om kans te maken op een onvergetelijke filmavond. De winnaar ontvangt een filmpakket met drankjes en snacks. En dat is nog niet alles: je krijgt ook een halfjaar Netflix cadeau!

Netflix is een populaire streamingdienst met honderden films en tv-series online. Het beste gedeelte is dat je met een abonnement onbeperkt kunt Netflixen. Kruip dus lekker tegen je partner aan op de bank of nodig vrienden uit om een filmpje te komen kijken. In het pakket zit namelijk genoeg lekkers om te delen.

Doe de filmtest om automatisch mee te spelen voor deze mooie prijs. De test bestaat uit slechts 5 vraagjes dus je bent zo klaar!


Bevalt dit artikel?

Blijf automatisch op de hoogte! Schrijf je in en ontvang maximum 1x per week alle GRATIS aanbiedingen in je mailbox.

Reacties (2)

 • Nina schreef:

  Krijg je vandaag de mail binnen. Wil je de test doen is de aanbieding afgelopen! Zo kun je inderdaad wel iets “gratis” weggeven.

  • Lan Nguyen schreef:

   Dag Nina,

   Wij vinden het ook jammer dat het voorlopig niet meer mogelijk is om de filmtest te doen. Zodra deze aanbieding weer terug is, zullen we het direct op onze website delen!

   Groetjes,

   Het Gratisproduct.nl Team

Reageer met Facebook

Als eerste op de hoogte?

 

Onze beste aanbiedingen zijn soms beperkt in aantal, bv. “slechts 500 gratis exemplaren beschikbaar”. Wil jij de eerste zijn bij zulke acties? Meld je aan voor E-mail Alerts!

Beste aanbiedingen

Win een cadeau naar keuze

Geweldige actie van NUON!
Meer wetenMeedoen

Win een GAMMA pas

Ter waarde van € 50!
Meer wetenMeedoen

Gratis tarotlezing

Online en vrijblijvend!
Meer wetenAanvragen

Gratis Detectives magazine

Cadeautje van KRO-NRCV!
Meer wetenDoe mee